Neler Yeni

İsmini unuttuğum filmi bulabilir misiniz? (BULUNDU)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,109
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Knk bende anlamadim vallaha heryere yazdim bilen yok
Bence bu konu forumun efsane konusu olacak. Film asla bulunamayacak. Belki yıllar sonra biri çıkıp bulacak ve kahraman ilan edilecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tarık yüce
Bence bu konu forumun efsane konusu olacak. Film asla bulunamayacak. Belki yıllar sonra biri çıkıp bulacak ve kahraman ilan edilecek.
sajlıaj valla knk ne diyeceğimi bilemiyorum ama bu başlığı silip ödüllü soru olarak soracam artık bulana ya hediye alırım ya para gönderirim bitsin artık şu çile😖😖😖

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tarık yüce
Sineklerin tanrısı mı?
Yok knk benim bahsettiğim filmde bi kac kere ufak cocuk savaşı oluyor filmin ana konusu kayip cocugun cesedini ve kendisine ait olan mekanı( mağarayı vb .) Bulmak. Cevabın için teşekkürler umarım bulurum.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Benimle kal mı?
Yok knk benim bahsettiğim filmde bi kac kere ufak cocuk savaşı oluyor filmin ana konusu kayip cocugun cesedini ve kendisine ait olan mekanı( mağarayı vb .) Bulmak. Cevabın için teşekkürler umarım bulurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimle kal mı?
Zaten ona benzer demişsin yanlış oldu özür 😀

Nadja mı?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tarık yüce
Benimle kal mı?

Zaten ona benzer demişsin yanlış oldu özür 😀

Nadja mı?
Nadja degil knk stand by me filmine aşırı derecede benziyor

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhabalar öncelikle film (stand by me filmine çok benziyor ve film yabancı) biraz eski en az 10 yıllık olması lazım filmin başlangıcında bir adam kızıyla mezarlığa gidiyor ve çocukluk anısını anlatmaya başlıyor filim 3 4 tane çocuğun genç bir çocuğun kayıp cesedini aramasını anlatıyor filmin bi sahnesinde çocuklardan biri diğer çocuklara çaktırmadan markette çantasına aburcubur doldurup hırsızlık yapmaya çalışıyordu tabi bakkal amca bunu farkedip cocuklari kovaliyor... filmde çocuklar ormanlık alanlarda fazlaca dolaşıyor ve bir başka çocuk grubuyla kendi çaplarında savaşıyorlar bi sahnesinde ormanda sabahliyorlar........sabaha dogru diger kavgali olduklari cocuk grubu sis bombasiyla falan bunlara saldiriyorlardi eğlenceli bir sahneydi.... bazı yerlerde gölden yüzerek geçmeleri ve askeri alandan geçmek zorundadırlar filmin bi sahnesinde kız, askeri alandan geçerken el bombasına basıyor ve diğer çocuk onu kurtarmak için el bombasına tekme atıyordu bomba patlıyor ama cocukla kiza bisey olmuyor filmin sonunda cesedi mağarada buluyorlar ve en sonunda anısını anlatmayı bitiriyor ve mezarda ölen gence ait bi madalyon ( kartal ya da güvercin silüeti olması lazım) buluyor... bu arada aradıkları cocugun eskiden çete gibi bir cocuk grubu varmiş kasabanın içinden geçmişler her türlü haylazligi yapmislar ve arkadaslari kasabadan taşınınca bu tek kaliyor ve kendi grubuna ait mağarada ölene kadar bekliyor ve son umarım bu filmi bulabilirim 2 yıldır arıyorum bulamadım inşallah burada bulurum.
Sleepers?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom