Cünyır
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,791
Isnotreal Hareketleri klasik. Klise dahi bombalıyorlar Avrupa ses çıkaramıyorlar,Sanrırsam Dondurma harici başka seyleride yalamayı seviyorlar...
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
@Hanaz
İsrail destekçisi özellikle senin yorumunu merak ediyorum ne düşünüyon bu gemi hakkında? hala geçmişte sordugum 5 soruya da cevap vermedin.
2024 yılındaki 5 soru ( cevap vermedi )
Şimdi adama demişşin filistinli senin kardeşinse israilde benim kardeşim. Ülkemizde filistini savunanların çoğu soykırım yapıldığı için ordaki masum insanları destekledikleri için bizim halk mağdura sahip çıkar, neyse merak ettiğim sorular;
- İsrail'in arkasında ABD olduğunu biliyorsun bu adamların yıllardır gazzeyi almaya çalıştığınıda biliyorsun, ve sen türk vatandaşısın neden israili destekliyorsun ?
- İsrail geçenlerde Türkiyeyi açıkça tehtid etmiş, yarın savaş çıkarsa kardeşim dediğin İsrailimi savunacaksın vatanınımı ?
- İsrailin kaybedecek hiçbirşeyi yok çünkü arkasında Yahudiler ve Koskoca ABD ordusu var. Filistinliler sevmeme sebebin nedir ?
- İsrail savaşı neden seni ilgilendiriyor ki destek çıkacak kadar ?
- İsraile neden kardeşim diyorsun Türk düşmanı bir devlet olmasına rağmen.
Şimdi benim derdim halkla değil hamasla diyeceksen, ben mesajında öyle bir şey anlamadım direkt filistinliler ile israili kıyaslamışşın yani senin karşına aldığın kesim hamas + filistin.
Savaş beni neden ilgilendiriyor çünkü bu israilin amacı gazze değil yıllardır söylenen büyük israil projesini hayata geçirdiler gazzeyle başlayıp. Bu işin ucunda ülkemiz bile var tehtidler başladı bile, kendi vatanımda bu soykırımcı yahudileri destekleyenleri gördükçe canım sıkılıyor, gerçek türk genci böyle olmaz.
Ben bu çara zamanında sorular sormuştum arkadaşlar, bana verdiği cevap türkçe noktalama işaretleri ile ilgiliydi, yani klasik Z kuşağı cevapları argüman bulamayınca trole bağlıyorlar.
1. İsrail’in arkasında ABD’nin olduğunu, bu adamların yıllardır Gazze’yi ele geçirmeye çalıştığını biliyorsun. Ve sen bir Türk vatandaşısın. O halde neden İsrail’i destekliyorsun?Senin piskolojik sorunların var git bi doktora görün hala da cevap vermeyeceğim
bu adam 1030 ile ülke yıkar ülke kurar xd1. İsrail’in arkasında ABD’nin olduğunu, bu adamların yıllardır Gazze’yi ele geçirmeye çalıştığını biliyorsun. Ve sen bir Türk vatandaşısın. O halde neden İsrail’i destekliyorsun?
2. İsrail geçtiğimiz günlerde Türkiye’yi açıkça tehdit etti. Yarın bir savaş çıkarsa, sen kardeşim dediğin İsrail’i mi savunacaksın, yoksa vatanını mı?
3. İsrail’in kaybedecek hiçbir şeyi yok çünkü arkasında hem küresel Yahudi lobisi hem de koca ABD ordusu var. Peki senin Filistinlilere karşı bu kadar soğuk olma sebebin ne?
4. İsrail-Filistin savaşı seni neden bu kadar ilgilendiriyor ki, İsrail’e destek çıkacak kadar duyarlısın?
5. İsrail, Türk milletine düşmanca politikalar izleyen bir devlet. Buna rağmen neden hâlâ “kardeşim” diyorsun?
6. İsrail’e destek verirken, 30 binden fazla çocuğun, kadının, yaşlının katledildiği bir soykırımı nasıl görmezden gelebiliyorsun?
7. Eğer Filistin halkı sana göre suçluysa, bebekler, çocuklar, hastanelerde bombalanan siviller ne yaptı da bu zulmü hak etti?
8. İsrail açıkça “Filistin diye bir millet yoktur” diyor, aynı zihniyet yıllardır “Türk diye bir millet yok” diyenlerle aynı değil mi? Bu sana tanıdık gelmiyor mu?
9. İsrail’in Orta Doğu’daki çıkarları için kurduğu oyunlar, ajan faaliyetleri, Türkiye’deki sivil toplum yapılarına sızma çabaları seni neden hiç rahatsız etmiyor?
10. Bir gün bu politikaların ucu Türkiye’ye dokunduğunda, geçmişte İsrail’e verdiğin desteği nasıl açıklayacaksın? Vicdanınla yüzleştiğinde ne diyeceksin?
11. İsrail’e destek vermekle, Filistin’de yaşanan işgali, katliamları ve yerleşim politikalarını meşrulaştırdığının farkında mısın?
12. Uluslararası hukuk, İsrail’in Filistin topraklarını işgal ettiğini açıkça söylüyor. Sen neden hukuku değil, işgalciyi savunuyorsun?
13. İsrail 1948’den bu yana BM kararlarını defalarca ihlal etti. Hukuku tanımayan bu devleti desteklemek, senin adalet anlayışınla nasıl örtüşüyor?
14. Suriye’de, Irak’ta, Türkiye’de terörü destekleyen güçlerin İsrail’le olan bağlantısını hiç araştırdın mı?
15. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk, mazlum milletlerin yanında durmuş bir liderdi. Senin durduğun yer onunla ne kadar örtüşüyor?
16. Mavi Marmara baskınında İsrail, uluslararası sularda Türk vatandaşlarını katletti. Bu olay hakkında ne düşünüyorsun? Unuttun mu?
17. Bugün Filistin’e yapılanların yarın başka bir coğrafyada, belki Türkiye’de tekrarlanmayacağını nereden biliyorsun?
18. Filistin direnişini sadece “Hamas” üzerinden yargılamak doğru mu? Sence oradaki tüm halk Hamas mı?
19. İsrail’in tüm Filistinlileri hedef alan politikaları ortadayken, “ben sadece Hamas’a karşıyım” demek samimi mi?
20. Bugün bir işgalciye destek veriyorsun. Yarın biri senin topraklarını işgal etmeye kalkarsa, hangi hakla karşı çıkacaksın?
20 soruluk sınavın başladı zihin tutulması yaşayan, vicdan yoksunu, aklını kiraya vermiş, gerçeklerden bihaber, empati yoksunu, bilinçsizce konuşan, ezberden fikir sanan, algıyla düşünen, adalet duygusundan uzak, mazluma düşman, zalime hayran, insani değerlerden habersiz, tarih bilinci olmayan, vicdanını susturmuş, düşünmeden savunan, hakkı değil gücü gözeten, kendi halkını unutan, gerçeği çarpıtan, objektiflikten bihaber, mantık süzgeci çalışmayan, olayları yüzeyden okuyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş, propagandanın gönüllü sözcüsü, yalanla beslenen, insafsız cümlelerin sahibi, zulmü meşrulaştıran, kafası karışık, aidiyet sıkıntısı çeken, empatisizliği marifet sanan, fikirle düşmanlık arasındaki çizgiyi kaybetmiş @Hanaz
Sorular 1030 ile local Aİ da hesaplanmıştır! ( 1 yıl sürdü ondan anca atıyom muhabbet geçen seneden ) @jombo @K1dot