Neler Yeni

İsrail Suriyeye giriyor.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat
İsrail savaş uçakları Şam ı vurmaya başlamıştı. Harmon dağını da ele geçirmişler. Süveyda bölgesini de vurmaya başlamıştılar.

İsrail Kanal 12 haberine göre İsrail Suriye topraklarının 14 km derinine girmiş.

İsrail Genelkurmay Başkanı: Ordumuz Gazze, Batı Şeria, Lübnan ve bu geceden itibaren Suriye dahil olmak üzere 4 cephede savaşıyor. Açıklamasını yaptı.

Sizce savaşta neler olacak? Bana kalırsa İsrail Suriyeden toprak almaya çalışacak. Savaşa Türkiye de girecek.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,513
İsim
uwu
senelerce o karar para aktı artık sınırlarımız genişlesin az bişey kazanalım beleşe konuyor s

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
senelerce o karar para aktı artık sınırlarımız genişlesin az bişey kazanalım
Kesinlikle şuan Yetkili birisi olsam yedek askerleri de göreve çağırıp orduyu hazırlığa başlardım bile. Tankları sınıra sürmeye taktiksel planlamaları hazırlamaya başlardım diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mehmed Efe
İsrail savaş uçakları Şam ı vurmaya başlamıştı. Harmon dağını da ele geçirmişler. Süveyda bölgesini de vurmaya başlamıştılar.

İsrail Kanal 12 haberine göre İsrail Suriye topraklarının 14 km derinine girmiş.

İsrail Genelkurmay Başkanı: Ordumuz Gazze, Batı Şeria, Lübnan ve bu geceden itibaren Suriye dahil olmak üzere 4 cephede savaşıyor. Açıklamasını yaptı.

Sizce savaşta neler olacak? Bana kalırsa İsrail Suriyeden toprak almaya çalışacak. Savaşa Türkiye de girecek.
Eninde sonunda israil ile tr savaş yapacak. Hâli hazırda muhaliflerle de birlikteyken girilmeli

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Herkes herkese giriyo

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim topçu

Bence tam zamanı hazır muhaliflerle birlik olmuşken

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

umarım ülkemiz bu durumda zarar görmez göreceğini zannetmiyorum ama ne olur belli olmaz
baştakiler güzel yönetse hiç etkilenmeyizde, şu haberlerden bile bizim borsamız zarar görüyor

Top Bottom