İsrail Suriyeye giriyor.

Deadpool

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
İsrail savaş uçakları Şam ı vurmaya başlamıştı. Harmon dağını da ele geçirmişler. Süveyda bölgesini de vurmaya başlamıştılar.

İsrail Kanal 12 haberine göre İsrail Suriye topraklarının 14 km derinine girmiş.

İsrail Genelkurmay Başkanı: Ordumuz Gazze, Batı Şeria, Lübnan ve bu geceden itibaren Suriye dahil olmak üzere 4 cephede savaşıyor. Açıklamasını yaptı.

Sizce savaşta neler olacak? Bana kalırsa İsrail Suriyeden toprak almaya çalışacak. Savaşa Türkiye de girecek.

senelerce o karar para aktı artık sınırlarımız genişlesin az bişey kazanalım
Kesinlikle şuan Yetkili birisi olsam yedek askerleri de göreve çağırıp orduyu hazırlığa başlardım bile. Tankları sınıra sürmeye taktiksel planlamaları hazırlamaya başlardım diye düşünüyorum.

İsrail savaş uçakları Şam ı vurmaya başlamıştı. Harmon dağını da ele geçirmişler. Süveyda bölgesini de vurmaya başlamıştılar.

İsrail Kanal 12 haberine göre İsrail Suriye topraklarının 14 km derinine girmiş.

İsrail Genelkurmay Başkanı: Ordumuz Gazze, Batı Şeria, Lübnan ve bu geceden itibaren Suriye dahil olmak üzere 4 cephede savaşıyor. Açıklamasını yaptı.

Sizce savaşta neler olacak? Bana kalırsa İsrail Suriyeden toprak almaya çalışacak. Savaşa Türkiye de girecek.
Eninde sonunda israil ile tr savaş yapacak. Hâli hazırda muhaliflerle de birlikteyken girilmeli

Herkes herkese giriyo

Bence tam zamanı hazır muhaliflerle birlik olmuşken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,712
Üyeler
186,777
Son üye
aviciisheir
Geri