Türknet zammından sonra 10 kişi geçtiyse 8'i konu açtı berbat diye :dNiye ki aga
Millenicomdan neden kaçtığını merak ettim 2.5 yıldır kullanıyorum artık onlar beni arıyor efendim hizmette bir sıkıntı var mı yok mu işte şu tatihte altyapı çalışması yapılacak bilginize diye 35 de 38 alıyorum 2.5 yıldır tek sorun modem di modem değişince tüm problemim cozulduOnlardan kaçıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye ki aga
yok ben geçmeyeceğim türknet gigafiber kullanıyorum zatende bi ara baya comnetin foyasını çıkarmışlardı konusu da vardı, hala nasıl önerilir diye şaşırdım ondan sordumComnet ve gibirnet fiyatı uygun diye sakın geçme pişman ederler yapma kanka
Benim için iyi. Comnet ve GIBIRNet. Tabi Comnet için 1 şubattan sonra iyi diyebilecek miyim bilmiyorum. Zam geliyor. Ondan sonra GIBIRNet öneririm artıgın.comnet için konu vardı geçenlerde iyi mi hala
Sadece 1 olumsuz konu vardı. Onun haricinde geçenler olumlu konular açtı.Türknet zammından sonra 10 kişi geçtiyse 8'i konu açtı berbat diye :d
Bende 2 yıldır kullanıyorum 35'lik pakette 40 alıyorum. 2 Kere sorun yaşadım 2'side 2 saatlik sorunlardı ama herkesin alt yapısı aynı değil işte.Millenicomdan neden kaçtığını merak ettim 2.5 yıldır kullanıyorum artık onlar beni arıyor efendim hizmette bir sıkıntı var mı yok mu işte şu tatihte altyapı çalışması yapılacak bilginize diye 35 de 38 alıyorum 2.5 yıldır tek sorun modem di modem değişince tüm problemim cozuldu
Gigafiber varsa başka bir fiber gelene kadar sakın geçme hocam gigafiber 300 TL olana kadar kafi akshdjdjyok ben geçmeyeceğim türknet gigafiber kullanıyorum zatende bi ara baya comnetin foyasını çıkarmışlardı konusu da vardı, hala nasıl önerilir diye şaşırdım ondan sordum
öyle valla tabii 300 olacaksa bu yıl olmaması lazım DDGigafiber varsa başka bir fiber gelene kadar sakın geçme hocam gigafiber 300 TL olana kadar kafi akshdjdj
Sadece FP'ye bakarsak en mantıklısı Superonline gibi. 250 TL türknete verip 100Mbps alacağıma 260 TL Superonline'a verip 200Mbps alabiliyorum şuan. Taahhütlü.Önceden taahhüt yapıp makul fiyata TT yi kesintisiz sorunsuz kullananlar için TT
ama yine de uzun vaade de tt kazandırabilir gibi duruyor
ne kadar zam gelcekmiş açıkladılar mıBenim için iyi. Comnet ve GIBIRNet. Tabi Comnet için 1 şubattan sonra iyi diyebilecek miyim bilmiyorum. Zam geliyor. Ondan sonra GIBIRNet öneririm artıgın.
Sadece 1 olumsuz konu vardı. Onun haricinde geçenler olumlu konular açtı.
Pingler hiç iç açıcı değil diğer firmalardan arkadaşlar çok daha düşük pingler görüyor bir yandan da denemek istiyorum daha düşük fiyata daha kaliteli hizmet olamaz diye bir şey yok sonuçtaMillenicomdan neden kaçtığını merak ettim 2.5 yıldır kullanıyorum artık onlar beni arıyor efendim hizmette bir sıkıntı var mı yok mu işte şu tatihte altyapı çalışması yapılacak bilginize diye 35 de 38 alıyorum 2.5 yıldır tek sorun modem di modem değişince tüm problemim cozuldu