Memnun kalana kadar firma dolaşabilirim ayrıca o siteye güvenemiyorumHer firmada illa memnun olmayan var. Yanlış bilmiyorsam 2022'de şikayetvar'da en az şikayet alan marka Millenicom.
Eklendi.netspeed
Olayın güven ile ne alakası var hocam ?Memnun kalana kadar firma dolaşabilirim ayrıca o siteye güvenemiyorum
Performansı nasıl hocam memnunmusunuzGiga haricinde Türk Net mi fiyat performansmış Türk Net e 250 lira vereceğime gider Türk Telekom alırım daha iyi şuan. GIBIRNet kullanıyorum 110TL ye gayet de memnunum.
1.5 yıl önce Türk Net den geçmiştim Türk Neti aratmadı hatta bölgemde daha da iyi performans veriyor.Performansı nasıl hocam memnunmusunuz
Hem hazirana kadar zam yapmayacak hem daha iyi performans veriyor dendi şimdiye kadar yokmu arttıran1.5 yıl önce Türk Net den geçmiştim Türk Neti aratmadı hatta bölgemde daha da iyi performans veriyor.
comnetin fiber fiyatları ile normal tarifeler arasında neden bu kadar uçurum varComNet ve GIBIRNet.
Nedeni ise fiyatlara göre kötü olmayan bir hizmet veriyorlar.
Bence bu ankete TurkNet ve diğer üçlü olmamalı. Onların F/P'likle alakası yok.
Onunla ilgili şöyle bir sayfa buldum hocam toptan.turktelekom.com.tr/port-transmisyoncomnetin fiber fiyatları ile normal tarifeler arasında neden bu kadar uçurum var
ComNet'te tek fiyat var. VDSL - Fiber farkı yok ki .comnetin fiber fiyatları ile normal tarifeler arasında neden bu kadar uçurum var