Neler Yeni

Yardım İss değiştikten sonra ping artışı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yüksel Yıldız
Türk Telekom kullandıktan sonra Comnet'e geçiş yaptım. İstediğim hızı alıyordum ama pingim 6-8 arası artmıştı LoL'de 30 oldu Türk Telekom'da ise 23'tü. Bir sabah internetime bir şeyler oldu ve pingim 19 20 arası oldu hızımda da bir değişiklik yoktu. Ama o ping sadece o günlüktü bunu tekrar nasıl getiririm. Acaba bu ISS'den mi kaynaklanıyor yoksa benden mi? Aşağıda SNR değerlerim ve internet hızımı aşağıya bıraktım. Speedtest'te 28 27 alıyorum o gün 10 lu rakamlara kadar inmişti. Bunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

Ekler

• 1.png
    1.png
    44.5 KB · Hit: 40
  • 2.png
    2.png
    11.8 KB · Hit: 39

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,533
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Türk Telekom'un pingleri diğer ISS'lere göre genellikle daha düşük olur zaten. SNR ile falan alakalı değil bu trafiğin sunucuya nasıl iletildiğiyle alakalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yüksel Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk Telekom'un pingleri diğer ISS'lere göre genellikle daha düşük olur zaten. SNR ile falan alakalı değil bu trafiğin sunucuya nasıl iletildiğiyle alakalı.
Evet öyle ama 29 30 ms alırken bir gün aynı issden 20 ms aldım tüm gün aynıydı. Sonraki gün tekrar 30 ms e çıktı acaba müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı?

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Cmd komutlarıyla temiz ayar yap.

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
Türk Telekom kullandıktan sonra Comnet'e geçiş yaptım. İstediğim hızı alıyordum ama pingim 6-8 arası artmıştı LoL'de 30 oldu Türk Telekom'da ise 23'tü. Bir sabah internetime bir şeyler oldu ve pingim 19 20 arası oldu hızımda da bir değişiklik yoktu. Ama o ping sadece o günlüktü bunu tekrar nasıl getiririm. Acaba bu ISS'den mi kaynaklanıyor yoksa benden mi? Aşağıda SNR değerlerim ve internet hızımı aşağıya bıraktım. Speedtest'te 28 27 alıyorum o gün 10 lu rakamlara kadar inmişti. Bunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Bende aynısını yaşadım TürkTelekom'tan TürkNet'e geçerken müşteri hizmetleri statik ip alın dedi aldım fark etmedi hızınızı düşürelim dediler bide xd kabul etmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türktelekom'dan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,073
Üyeler
166,688
Son üye
Stm775
Top Bottom