Yardım ISS (internet) önerir misiniz? .

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
940
Bina yeni bitti sayılır dekorlar fln atılıyor apartman 4 katlı 4 dairemiz var.

Binanın alyapısı döşenmiş duyduğum kadarıyla kablonet döşemiş ve suan sadece o varmış.
daha bina bitmediği için altyapıda sorgulayamıyorum.

comneti tercih etmek istiyordum çok severek kullandığım firmaydı. ama tt altyapısı yokmuş sanırsam . (gelirmi acaba işlek biyerde baya? )

kablonetin altyapısından hangi ıss ler hizmet veriyor bi 100 mbs bide 200mbs alıcaz büyük ihtimalle ( binada 1gbs altyapı varmıs)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek daireyi kendimiz için ayırdık diğerlerini eşyalı olarak kiraya vereceğiz oyüzden internet de alacağız.

şimdi kiracılara ayırdıgımız 3 dairenin 1 tanesine int alıp değerlerine kablo çekip router ile dağıtmayı düşünyoruz 200mbs de yeterli olur heralde ?

bide router önerirseniz sevinirim.

Sorgula ona göre bir şey söyleyeyim.
Binanın alyapısı döşenmiş duyduğum kadarıyla kablonet döşemiş ve suan sadece o varmış.

Bina yeni bitti sayılır dekorlar fln atılıyor apartman 4 katlı 4 dairemiz var.

comneti tercih etmek istiyordum çok severek kullandığım firmaydı. ama tt altyapısı yokmuş sanırsam . (gelirmi acaba işlek biyerde baya? )

kablonetin altyapısından hangi ıss ler hizmet veriyor bi 100 mbs bide 200mbs alıcaz büyük ihtimalle ( binada 1gbs altyapı varmıs)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek daireyi kendimiz için ayırdık diğerlerini eşyalı olarak kiraya vereceğiz oyüzden internet de alacağız.

şimdi kiracılara ayırdıgımız 3 dairenin 1 tanesine int alıp değerlerine kablo çekip router ile dağıtmayı düşünyoruz 200mbs de yeterli olur heralde ?

bide router önerirseniz sevinirim.
Kiracılara neden internet dağıtıyorsunuz ki? Ek olarak resmi site bu:

Kiracılara neden internet dağıtıyorsunuz ki? Ek olarak resmi site bu:
Tamam bence herkes kendi internetini kullansın hem yasal değil hem riskli.
hocam kusura bakmayinda internet verelimmi kiracilara diye sormadim. sadece kablonetin altyapisindan hizmet veren iss leri ve router onerisi istemistim

evi esyali veriyoruz hem internet olmadan nasil olabilir siz bi otele gittiniz 1 aylik internetiniz yok hos olmazdi heralde.

kendi internetimizi dagitmiyacagiz , kiracilarinki dagitilacak

Kardeşim öyle bir şey yok bir daire hizmeti aldı diyelim diğer dairelere router ile çekmek yasal değil suç ve riskli. Millet enayi değil yoksa.
dostum 4 dairede bizim kablonet çalısnaıyla konustum bir sorun olmazmıs legal bir durum yok dedi.

madem bilginiz yok atmayın biyerinizden.

Kardeş senin engelin var bence ben daha fazla uzatmayacağım.
dostum otistikmisin neyi anlamamak istiyorsun kablonetin çalısanı 4 dairede sizin oldugu için bir sorun olmaz dedi

senin anlaayacağın tarzda örnek veriyim sen hiç bir şirket veya villada yasıyan insanların her kata internet aldıgını gördünmü

Geri