Laptop modelin nedir? USB'ye eksiksiz şekilde Windows'u yazdırdın mı?Dostlar selam. Yeni aldığım Laptop kurulumunu bir türlü yapamadım. Bios'dan Windows yükleyeceğim flaşı görmüyor. Tanıdık bilgisayarcısı, yada ben yardımcı olacak birisi var mı aramızda? İst Anadl
Acer Nitro 5 Sanırım usb'de sorun var. Arkadaşımdan rica ettim ondan aldım. Elimde başka pc yok. Ne yapabilirim? Laptop geleli 2 gün oldu, hiç bir kontrolünü gerçeklestiremedim. İade süresi bitmeden kontrollerini yapmak istiyorum.Laptop modelin nedir? USB'ye eksiksiz şekilde Windows'u yazdırdın mı?
Acer Nitro bende de var. Laptop bana ilk geldiğinde F12 tuşuylaydı Boot sanırım ama BIOS'tan Boot Menü ayarı kapalıydı. BIOS'tan onu açtın mı acaba?Acer Nitro 5 Sanırım usb'de sorun var. Arkadaşımdan rica ettim ondan aldım. Elimde başka pc yok. Ne yapabilirim? Laptop geleli 2 gün oldu, hiç bir kontrolünü gerçeklestiremedim. İade süresi bitmeden kontrollerini yapmak istiyorum.
Evet hocam açtım. YouTube'daki videoların hepsini teker teker izledim. En son F12 boot menüsüne geldiğinde asla flash diski görmüyor. Bu durum beni cidden sinirlendirdi. Yapabileceğim başka bir şeyde yok. Acaba İstanbul İçi güvenilir bildiğin bilgisayarci var mı?Acer Nitro bende de var. Laptop bana ilk geldiğinde F12 tuşuylaydı Boot sanırım ama BIOS'tan Boot Menü ayarı kapalıydı. BIOS'tan onu açtın mı acaba?
İstanbul içi maalesef bilmiyorum. Elinde başka bilgisayar olsa Windows'u tekrardan yazdırma konusunda yardımcı olurdum. USB'yi farklı portlarda da denedin di mi?Evet hocam açtım. YouTube'daki videoların hepsini teker teker izledim. En son F12 boot menüsüne geldiğinde asla flash diski görmüyor. Bu durum beni cidden sinirlendirdi. Yapabileceğim başka bir şeyde yok. Acaba İstanbul İçi güvenilir bildiğin bilgisayarci var mı?
avrupa yakasındayım knkDostlar selam. Yeni aldığım Laptop kurulumunu bir türlü yapamadım. Bios'dan Windows yükleyeceğim flaşı görmüyor. Tanıdık bilgisayarcısı, yada ben yardımcı olacak birisi var mı aramızda? İst Anadl
Evet hocam 3 girişide denedimİstanbul içi maalesef bilmiyorum. Elinde başka bilgisayar olsa Windows'u tekrardan yazdırma konusunda yardımcı olurdum. USB'yi farklı portlarda da denedin di mi?
Ne tarafındasın gelebilirim halledebilirsenavrupa yakasındayım knk
İtopyadan almadım hocamBirisi video yapmıştı itopyadan Freedos olarak laptop alımış, Sistem kurduğu için iade almamışlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.