aktarmali bak biBeyler benim üni bartına çıktı ben en ucuz nasıl git gel yapabilirim.Haftasonları eve gelmek istiyorum ama otobüs ile git gel yaparsam 1500e patlar her hafta çok pahalı olur.
Hocam zarara soktun istanbul bartın otobüs zaten 700tlaktarmali bak bi
Mesaj otomatik birleştirildi:
istanbuldan sakaryaya ordanda bartina 920 tl
istanbul düzce düzceden bartina 810 tl
istanbul bolu boludan bartina 800tl
Hocam sen bilgili gibisin bu kalma işini ne yaptın? Ben tek kişi olarak kalmak istiyorum ama kykde böyle bir yol yok.Bir fikrin var mı?Dostum bunları şimdi düşünme, sen yerleş bakalım bi. Her hafta gelirim diyorsun ama o sonra sadece bayramlarda gelip gitmene bile dönüyor. Artık başka şehirde kendin yaşıyorsun, aşırı fazla duygusal değilsen her hafta git gel yapmak çok yorucu gelir diyorsun ve gitmiyorsun.
KYK genelde 3-4-6 kişilik olur değişir hepsi. Tek kalmak istiyorsan ozel yurtlara apartlara veya evlere bakman lazım.Hocam sen bilgili gibisin bu kalma işini ne yaptın? Ben tek kişi olarak kalmak istiyorum ama kykde böyle bir yol yok.Bir fikrin var mı?
Genel olarak yalnız kalmayı sevdiğim için dedim ama dediğiniz gibi ilk seneyi yurta geçirip her şeyi iyice öğrenmek de çok mantıklı.KYK genelde 3-4-6 kişilik olur değişir hepsi. Tek kalmak istiyorsan ozel yurtlara apartlara veya evlere bakman lazım.
Senin gözün korkmuşa benziyor bu kadar korkma yurt ortamı iyidir. En azından ilk seneni yurtta gecirmen iyidir sonra bakarsın.