Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O da dolandırıcı.Boss bilişimin fiyatları beni aşık ediyor ama o da dolandırıcı herhalde![]()
O da dolandırıcı.Boss bilişimin fiyatları beni aşık ediyor ama o da dolandırıcı herhalde![]()
Siteleri niye hala açık? Kapatılması gerekmez mi Boss BilişiminO da dolandırıcı.
açık işteSiteleri niye hala açık?
aga bgitti bizim 3 bin lira
Yavuz hakkında 114 ayrı dolandırıcılık kaydı bulunuyor.Dava sonuçlanana dek suçlunun suçu resmiyete dökülmez çünkü. Ayrıca o site hakkında dava olduğunu hatırlamıyorum ben.
Bende ondan dolayı şuan şu fanı almayı düşnüyorum. Sırf gelcek mi diyeBu arada battı falan dediğiniz Boss Bilişim'in N11 mağazası var
![]()
BossBilisim - n11
BossBilisim mağazasının benzersiz ürün seçenekleri, fiyatları ve kampanyaları n11 ile BossBilisim mağazasında seni bekliyor!www.n11.com
Alacaksan N11 mağazasından alın varsa. Çünkü bir şey olursa arkanızda N11 olur en azındanBende ondan dolayı şuan şu fanı almayı düşnüyorum. Sırf gelcek mi diye
![]()
Xilence COO-XPF120.TR Computer case Fan Transparent RoHS,FCC,CE 120 x 120 x 25 mm
Xilence COO-XPF120.TR Computer case Fan Transparent RoHS,FCC,CE 120 x 120 x 25 mmwww.bossbilisim.com
Kendi sitesi de duruyor.Bu arada battı falan dediğiniz Boss Bilişim'in N11 mağazası var
![]()
BossBilisim - n11
BossBilisim mağazasının benzersiz ürün seçenekleri, fiyatları ve kampanyaları n11 ile BossBilisim mağazasında seni bekliyor!www.n11.com