Ensar 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,367 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,150 İsim Ensar 9 Ağustos 2022 #1 İstanbul'da kamp yapılabilecek yer önerir misiniz? Yakında plaj olan, mümkünse ateş yakabileceğim bir yer olursa daha iyi olur.
İstanbul'da kamp yapılabilecek yer önerir misiniz? Yakında plaj olan, mümkünse ateş yakabileceğim bir yer olursa daha iyi olur.
Hudzell 80+ Platinum Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 11,770 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 21,600 İsim Hakan İlgilendiği Kategoriler Mining, Trading, Kripto, Crack 10 Ağustos 2022 #2 Kınalı ada veya heybetli ada. Net. Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Ağustos 2022 Aslında kınalı adada öyle çok düz alan olduğunu söylemem ama eğer fark etmeyecekse tavsiye ederim. Heybetli adayı da gezmedim ama kınalı adanın geniş versiyonu olduğundan orada elbet bir yer olacağını düşünüyorum.
Kınalı ada veya heybetli ada. Net. Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Ağustos 2022 Aslında kınalı adada öyle çok düz alan olduğunu söylemem ama eğer fark etmeyecekse tavsiye ederim. Heybetli adayı da gezmedim ama kınalı adanın geniş versiyonu olduğundan orada elbet bir yer olacağını düşünüyorum.