Orjinal İthal Tütün Nerede Bulablirim?

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
351
Merhaba arkadaşlar. Ben bundan 4 sene önce Old Horlborn Sarı paketli tütünü içiyordum baya güzel bir tütündü. Bunun orjinalini bulmak baya bi zorlaştı. İstanbul'da orjinal satan bir yer bilen var mı? Kadıköy'de bulabilirim diye düşünüyorum ama eğer bilen varsa çok daha iyi olur.

O tarz şeylerinin orijinalini tezgahlarda falan bulman çok zor en basit yöntem yurtdışından arkadaşına getirtmek ya da havalimanlarındaki duty free, o da pasaport ve uçak bileti istiyor.

O tarz şeylerinin orijinalini tezgahlarda falan bulman çok zor en basit yöntem yurtdışından arkadaşına getirtmek ya da havalimanlarındaki duty free, o da pasaport ve uçak bileti istiyor.
İmkanım olsa direkt duty freeye gidicem ama maalesef öyle bir imkanım yok. Yurtdışında arkadaşta yok olsa bile 5 paket falan getirebiliyor galiba. Onun dışında tek çare tobaccocular falan kalıyor. Hiç bir şekilde bulamaz mıyım?

Merhaba arkadaşlar. Ben bundan 4 sene önce Old Horlborn Sarı paketli tütünü içiyordum baya güzel bir tütündü. Bunun orjinalini bulmak baya bi zorlaştı. İstanbul'da orjinal satan bir yer bilen var mı? Kadıköy'de bulabilirim diye düşünüyorum ama eğer bilen varsa çok daha iyi olur.
hocam linkteki arkadaşla iletişime geçip alabilirsiniz belki.

yakın değil mi birbirine? belki size kargo veya farklı bir yolla ulaştırabilir, düşünmenizde fayda var.
Çok uzak değil ama gidiş imkanım pek yok. Kargoyu düşündüm ama ne kadar güvenilir biraz sıkıntı. İstanbul içi görüp alabileceğim bi yer olursa daha iyi olur benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,176
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri