Neler Yeni

İstanbul Kart Vizeleme İşlemi

halosir

80+
2022 Haziran da herkes gibi liseden mezun oldum 18 yaşındayım şuan ve üniversite sınavına girdim . İstediğim bölümü kazanamadım . Tekrar çalışıyorum ama İstanbul öğrenci kartı vizelemesi herhangi bir şekilde bakiye yükleme noktalarında da çıkmıyor. Beyaz masaya gittiğimde benim mezuniyetimin gözükmediğini belirttiler ama ben mezun olmuştum . Ne yapmam gerekiyor ? İstanbul öğrenci kartımı kullanamayacak mıyım?

r4NG3r

80+ Silver
kartal metro istasyonundaki istanbul kart şubesinde yapıyorlar.senle birebir aynı durumda olan 3 arkadaşım yeniletti kartını.

halosir

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kartal metro istasyonundaki istanbul kart şubesinde yapıyorlar.senle birebir aynı durumda olan 3 arkadaşım yeniletti kartını.
Hocam ama mezuniyetim gözükmüyor bunu nasıl halledebilirim peki ? Bende bugün Bağcılara kadar gitmiştim küçükçekmece tarafından.

r4NG3r

80+ Silver
Hocam ama mezuniyetim gözükmüyor bunu nasıl halledebilirim peki ? Bende bugün Bağcılara kadar gitmiştim küçükçekmece tarafından.
nasıl gözükmüyormuş ki ? ben yaz boyu 153ü aradım internetten yapmaya çalıştım bana hep sistemde sıkıntı var çalışma var mezunlar hakkında şuanda yapamıyoruz felan diyorlardı.kartala gittik direkt yaptılar yerinden yerine değişiyor demekki 153 yüzünden aylarca tam kart bastım birde istanbul kart merkezlerinde artık yapılmıyor felan diyorlar tamamen yalan heralde kimden ne koparırsak diye.

JSezar

80+ Silver
mezun olduğun için ve üniye gitmediğin için öğrenci gibi 5tlye binemezsin.üniversiteye yerleşene kadar öğrenci değilsin

JSezar

80+ Silver

halosir

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversite sınavına girmiş ama yerleşmemiş her öğrenci 1 yıl daha ek olmak üzere ile kullanabiliyor . Şimdi başka yerden iki üç kişi yazdı ama benim mezuniyetim gözükmüyor şuan bildiğiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl gözükmüyormuş ki ? ben yaz boyu 153ü aradım internetten yapmaya çalıştım bana hep sistemde sıkıntı var çalışma var mezunlar hakkında şuanda yapamıyoruz felan diyorlardı.kartala gittik direkt yaptılar yerinden yerine değişiyor demekki 153 yüzünden aylarca tam kart bastım birde istanbul kart merkezlerinde artık yapılmıyor felan diyorlar tamamen yalan heralde kimden ne koparırsak diye.
Hocam valla bende anlamadım millet halledebiliyor ama bende problem farklı okula gitsem hallederler mi acaba ?

r4NG3r

80+ Silver
?

Üniversite sınavına girmiş ama yerleşmemiş her öğrenci 1 yıl daha ek olmak üzere ile kullanabiliyor . Şimdi başka yerden iki üç kişi yazdı ama benim mezuniyetim gözükmüyor şuan bildiğiniz

Hocam valla bende anlamadım millet halledebiliyor ama bende problem farklı okula gitsem hallederler mi acaba ?
dediğim gibi sen kartal metro istasyonuna git orada yaparlar.

Ekler

• image_123927839 (9).JPG
    image_123927839 (9).JPG
    611.1 KB · Hit: 60

halosir

80+
Bunu alabileceğimi belirttiler eğer mezun işini halledersem . Arkadaş en berbat şansız işler de beni buluyor yeminle

dediğim gibi sen kartal metro istasyonuna git orada yaparlar.
Deneyeceğim hocam teşekkür ederim yardımlarınız için

Konuya güncelleme yapıyorum 2 saat önce yine 153 ile konuştum bu kez farklı bir temsilci geldi . Bana mezun olduğum okula gidip mezuniyetimi pasif edip sonra geri aktif ettirirsem durumun düzeleceğini ve sonrasında yeni mezun kartı ile vizeleme yapıp kullanabiliceğimi belirtti .

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
benimde şöyle problemim var aöf te öğrenciyim öğrencilik pasif diye vizeleme yapamıyorum :(

halosir

80+
benimde şöyle problemim var aöf te öğrenciyim öğrencilik pasif diye vizeleme yapamıyorum :(
Hocam çok kötü bir problem ya siz MEB i arayınca yardım ediyor açık öğretim diye öyle biliyorum ama bana onlar da okulda yardımcı olmadı 153 ile okul arasında resmen arkadaşımı arar gibi arıyorum . Elimde diplomam var sen yeni mezun değilsin diyorlar....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,894
Üyeler
164,927
Son üye
ShadowShairan
Top Bottom