İstanbul valiliğinden iki önemli karar

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485
İstanbul Valiliği'nden SMA ve DMD yardım stantlarıyla ilgili karar
İstanbul Valiliği'nce, SMA/ DMD gibi hastalıklara ilişkin tedavi amaçlı açılan yardım stantlarına yönelik düzenlemeye gidildi. İstanbul valiliği sma ve dmd hastalarının tedavi giderlerinin karşılanması amacıyla kamuya açık alanlarda "stant" kurularak "sesli yardım toplama faaliyetlerine" müsaade edilmeyeceği yönünde karar aldı. Bu haberin Ayrıntılı

Haber 2

İstanbul Valiliği'nden sahipsiz sokak hayvanlarının toplatılması kararı
İstanbul Valiliği, okulların açılmasına kısa süre kala, bazı bölgelerde sürüler halinde dolaşan sahipsiz köpeklerin, vatandaşların can güvenliğini tehdit ettiği gerekçesiyle acilen toplatılmasına karar verdi
Bu haberin Ayrıntıları

2 aksiyonuda doğru buluyorum . 1. Olayda zaten iş çığırından çıkmıştı ; her metroda , metrobüste bunlardan 2-3 tane vardı ve cas cas ses geliyordu ayrıca çirkin bir görüntü oluşuyordu . Yardım yapılmasın demiyorum ama böyle para toplanması hoş değil zaten 1 ayda toplanan max para 10 bin lira olsa bile milyonluk ücreti karşılamaya yetmez ( anca tr geneli olması lazım ama tek sma'lı çocukta sizinki değil işte)
2. Kesinlikle doğru, daha 1 2 yıl önce ormanda it sürüsü kovaladı ( orman dedigimde hastanenin ormanı ) ben akıl hastanesine kaçmasaydım ya sakattım ya da ölüydüm

SMA konusunda iş zıvanadan çıkmıştı zaten. Bakanlığın onay verdiğini valiliğin kaldırması Türkiye şartlarında normal. Kimin ne yaptığı belli değil. İkinci olarak, bence de sokak köpekleri toplansın. Keza adli kontrol şartıyla serbest bırakılan it kopuk takımının verdiği zarar, konuyu saptıracak köpekler olduğu sürece gündeme gelmeyecek.

Son düzenleme:
Sma hastalarına devlet müdahale etse keşke... Köpeklerle ilgili karar doğru

2 aksiyonuda doğru buluyorum . 1. Olayda zaten iş çığırından çıkmıştı ; her metroda , metrobüste bunlardan 2-3 tane vardı ve cas cas ses geliyordu ayrıca çirkin bir görüntü oluşuyordu . Yardım yapılmasın demiyorum ama böyle para toplanması hoş değil zaten 1 ayda toplanan max para 10 bin lira olsa bile milyonluk ücreti karşılamaya yetmez ( anca tr geneli olması lazım ama tek sma'lı çocukta sizinki değil işte)
2. Kesinlikle doğru, daha 1 2 yıl önce ormanda it sürüsü kovaladı ( orman dedigimde hastanenin ormanı ) ben akıl hastanesine kaçmasaydım ya sakattım ya da ölüydüm
Lira değil! Dolar! İplikçiğğğğğğğğ!

itler bu arada toplatılınıyormuş , hangi barınak hangi kapasiteyle merak ettim . En temizi uyutmak

Geri