Neler Yeni

İstanbul'da çok güzel kar yağıyor kar ile anılarınızı anlatın

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Yıllardır görmediğim kar bu gün yeni yağmaya başladı ve yıllar sonra görünce çok mutlu oldum balkonda sigara içerken koluma yağdı çok güzeldi :3 eski zamanları özledim eskiden küçükken kar topu savaşı ve kocaman kardan adamlar yapardık şuan kardan adam ve kar topu oynamak istiyorum sizce yarın kardan adam yapacak kadar değil de kar topu savaşacak kadar kar yağar mı arkadaşlarım arıyor yağarsa oynayak diye size de sormak istedim sizde ister miydiniz veya eskiden karla anısı olanlar var mııı anlatın da biraz eskiye dönelim benim bı anım var o zamanlar dondurma almamıza izin vermiyorlardı biz de arkadaşlar ile evde bı şekilde çikolata çilek ile aromalar yapıp kardan dondurmalar yapıyorduk ve tadı çok güzel oluyordu sizin anılarınız var mı güzel zamanlardı <3

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çocukken köyde kar yağdı anteni temizlemek için çatıya gönderdiler beni. Çıktım aşağı inerken kar yüzünden önümü göremezken boşluğa adım attım sonra çatıdan düştüm
Jdjsbxksnxksndw kıyamam ya bir şey oldu mu o zaman

CupOk

80+ Bronze
Ah canım benim yaa
Bir tane daha aklıma geldi. Karda kardan adam yapan büyük abilerin yanına gittim. Arkalarından yaklaşırken kardan adam yapan abi elinde kısa bir kürekle kollarını tüm hızıyla açtı, kardan adam yapma sevinciyle. Ben de arkadan yaklaşırken kürek benim yüzüme çarptı burnumu yardı o iz hala burnumda duruyor

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir tane daha aklıma geldi. Karda kardan adam yapan büyük abilerin yanına gittim. Arkalarından yaklaşırken kardan adam yapan abi elinde kısa bir kürekle kollarını tüm hızıyla açtı kardan adam yapma sevinciyle. Ben de arkadan yaklaşırken kürek benim yüzüme çarptı burnumu yardı o iz hala burnumda duruyor
Ya bütün kötü karla ilgili anılar sende he djsncjmsndmsnxksdn hepsi kötü sonuçlanmış yazık ya mwah öptüm burnunu geçer izi belki :3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıllardır görmediğim kar bu gün yeni yağmaya başladı ve yıllar sonra görünce çok mutlu oldum balkonda sigara içerken koluma yağdı çok güzeldi :3 eski zamanları özledim eskiden küçükken kar topu savaşı ve kocaman kardan adamlar yapardık şuan kardan adam ve kar topu oynamak istiyorum sizce yarın kardan adam yapacak kadar değil de kar topu savaşacak kadar kar yağar mı arkadaşlarım arıyor yağarsa oynayak diye size de sormak istedim sizde ister miydiniz veya eskiden karla anısı olanlar var mııı anlatın da biraz eskiye dönelim benim bı anım var o zamanlar dondurma almamıza izin vermiyorlardı biz de arkadaşlar ile evde bı şekilde çikolata çilek ile aromalar yapıp kardan dondurmalar yapıyorduk ve tadı çok güzel oluyordu sizin anılarınız var mı güzel zamanlardı <3
O zamanlar yetişkin abla abiler bizdik küçüktük ama yine büyüktük gider küçük çocukların yaptığı kardan adamları yikardık ncsnnxsmxnsmxnsm ben her ne kadar üzülsem de arkadaşlarla yapardık eğlenceliydi bı tanesini çocuklarının tam geldiği zaman yapmıştık çocuklar gözlerin de olan hüzün anlatamam jxnsnxksndks sonra ama onlara yardım ettim bende üzüldüm yine de eğlenceliydi

CupOk

80+ Bronze
Ya bütün kötü karla ilgili anılar sende he djsncjmsndmsnxksdn hepsi kötü sonuçlanmış yazık ya mwah öptüm burnunu geçer izi belki :3
iyi anılar kayak yapmak kartopu oynamak falan klasik şeyler. Aksiyonlu anıları anlatayım dedim

Top Bottom