Neler Yeni

İstanbul'da çok güzel kar yağıyor kar ile anılarınızı anlatın

CupOk

80+ Bronze
O zamanlar yetişkin abla abiler bizdik küçüktük ama yine büyüktük gider küçük çocukların yaptığı kardan adamları yikardık ncsnnxsmxnsmxnsm ben her ne kadar üzülsem de arkadaşlarla yapardık eğlenceliydi bı tanesini çocuklarının tam geldiği zaman yapmıştık çocuklar gözlerin de olan hüzün anlatamam jxnsnxksndks sonra ama onlara yardım ettim bende üzüldüm yine de eğlenceliydi
Başkasının yaptığı kardan adamı yıkmayacaksak kış ve kar neden var. Karşıdakinin ağladığını görmem lazım :peped:

ege1881

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Ege
Karın yağışını gören çıksın kasma yapıyor sonra bursaya geç geliyor

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Bu kış hiç hasta olmadım bu seri böyle devam eder umarım benim hastalığım çok zor iyileşiyor. Geçmiş olsun bu arada
Hasta dediğim öyle değil başka türden zaten bende hastalanmıyorum kışları kısa kolla çıkıyorum bir şey olmuyor ama Rus şapkamı takmayı seviyorum kışları kar yağarken

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Eren
Yıllardır görmediğim kar bu gün yeni yağmaya başladı ve yıllar sonra görünce çok mutlu oldum balkonda sigara içerken koluma yağdı çok güzeldi :3 eski zamanları özledim eskiden küçükken kar topu savaşı ve kocaman kardan adamlar yapardık şuan kardan adam ve kar topu oynamak istiyorum sizce yarın kardan adam yapacak kadar değil de kar topu savaşacak kadar kar yağar mı arkadaşlarım arıyor yağarsa oynayak diye size de sormak istedim sizde ister miydiniz veya eskiden karla anısı olanlar var mııı anlatın da biraz eskiye dönelim benim bı anım var o zamanlar dondurma almamıza izin vermiyorlardı biz de arkadaşlar ile evde bı şekilde çikolata çilek ile aromalar yapıp kardan dondurmalar yapıyorduk ve tadı çok güzel oluyordu sizin anılarınız var mı güzel zamanlardı <3
Erzurumluyum kral öyle diyim benimde güneşte anım yok :)

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fettah Özalp
bizim buraya bi ara çok iyi kar yağmıştı, okullar tatil oldu çok sevinmiştim.

CupOk

80+ Bronze
Hasta dediğim öyle değil başka türden zaten bende hastalanmıyorum kışları kısa kolla çıkıyorum bir şey olmuyor ama Rus şapkamı takmayı seviyorum kışları kar yağarken
Kışları kısa kol mu ? kızlar gerçekten uzaylı :peepo2: . Ekmek almaya gideken bile kombin şöyle benim
b61cca318cbda5c71a5ef9eb0f727c23.jpg

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Karın yağışını gören çıksın kasma yapıyor sonra bursaya geç geliyor
Ya abi kar çok yavaş yağıyor FPS den dolayı mı ben anlamadım bı parçam da fln ısınma mı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kışları kısa kol mu ? kızlar gerçekten uzaylı :peepo2: . Ekmek almaya gideken bile kombin şöyle benimAlıntıyı görüntüle
Ben deliyim sadece fnsnxnsmcnsm

bizim buraya bi ara çok iyi kar yağmıştı, okullar tatil oldu çok sevinmiştim.
Okuyanların en sevdiği haber bence cjsnxjmsxnksam

Erzurumluyum kral öyle diyim benimde güneşte anım yok :)
En iyisi boşver güneşi sıcak olmasın kar daha iyi hem PC daha az ısınıyor nxnsbxnsnxmsxn

Son düzenleme:
Top Bottom