Neler Yeni

İstanbul'da düzgün mobilya ustası

Jaaat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Jehat Araç
Merhabalar,
Odama masa, dolap, baza vs. yaptıracağım. Ancak internette aradığım ölçülerde, sağlam mobilyalar bulamadım. Bildiğiniz ve önerebileceğiniz ustalar, atölyeler var mı? Fiyat konusunda bir limitim yok. İşini düzgün yapan ve bana seçim konusunda yardımcı olabilecek bir yeri arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Kemal
Hangi malzemeden yaptırmayı düşünüyorsun mdf lam mı yoksa lake boyalımı , çizimini yaptınmı aklındakinin?

Jaaat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Jehat Araç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerçek ağaçtan, ömürlük yaptırmayı düşünüyorum. Yarın çizim yapıp eklerim buraya.

Jaaat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Jehat Araç
Hangi malzemeden yaptırmayı düşünüyorsun mdf lam mı yoksa lake boyalımı , çizimini yaptınmı aklındakinin?

Tarz olarak bu ürüne benzer bir köşe masası yaptırmayı düşünüyorum : https://www.vivense.com/power-l-kos.../power-l-kose-calisma-masasi-dore-modeli.html

Ölçüler epey bi farklı tabii buna göre. Ve dediğim gibi ömürlük olması için sağlam profilli, gerçek ağaçtan yaptırmak var aklımda. Eğer işin erbabıysanız önerilerinize açığım tabii ki.

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Kemal
Demir profil kasnaklı ve üstüne çam kayın ceviz diyw sıralanır ama en uygunu çam olur fiyat skalası baya farklıdır . Böyle bir masayı profil üstüne çam ağaç tezgah yaptırmak yaklaşık 20 lira isterler

Jaaat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Jehat Araç
Demir profil kasnaklı ve üstüne çam kayın ceviz diyw sıralanır ama en uygunu çam olur fiyat skalası baya farklıdır . Böyle bir masayı profil üstüne çam ağaç tezgah yaptırmak yaklaşık 20 lira isterler
Sağolasın bilgi için. Dükkanın nerede, müsait olunca uğrayayım sana.

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Kemal
Dükkanım yok ben restorasyon işi yapıyorum. Ama sen net ölçü be çizim atarsan sana fiyat alabilirim.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Sercan Güre
nerede oturuyorsun hocam

Top Bottom