kilyosa bak ücretsiz diye biliyorum ama ücretliler de çok pahalı değil lsanırımEyvallah hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sarıyer taraflarında tam olarak bildiğiniz bir yer var mı
Yok Nasıl bir yer olmasını bekliyorsunki zaten. 20 milyon insan kücücük yerde yaşıyor. Bak ben Aksaray'dayım kafa rahat temiz ohİstanbul avrupa yakasında güzel temiz, haftasonu kalabalık olmayan ücretsiz bir deniz var mı? Öyle etrafında kamplar bakkallar falanda olmasına gerek yok. Temiz olsun bizden başka neredeyse kimse olmasın yeter.
Yukarıda ki mesajlara bakarsan gayette böyle yerlerin olduğunu görebilirsin. Aksaray'da mutluluklar.Yok Nasıl bir yer olmasını bekliyorsunki zaten. 20 milyon insan kücücük yerde yaşıyor. Bak ben Aksaray'dayım kafa rahat temiz oh
teşekkürler. yinede 20 milyon insanın aynı şehirde yaşamasını mantıklı kılmaz. Kanadanın yarısı kadar nüfusu var bit kadar yerin.Yukarıda ki mesajlara bakarsan gayette böyle yerlerin olduğunu görebilirsin. Aksaray'da mutluluklar.
Orası öyle ancak yapacak bir şey yok hayat koşulları, insanların birbirine saygılı bir şekilde yaşamayı öğrenmesi gerek (Türkiye'de biraz komik kaçıyor bu ama neyse )teşekkürler. yinede 20 milyon insanın aynı şehirde yaşamasını mantıklı kılmaz. Kanadanın yarısı kadar nüfusu var bit kadar yerin.
Sen eve küvet koy hortumla doldur balıklama atla eğlen kral . 20m'luk şehirde denizi boşver su birikintisi bulamazsın . Maraşa gel sana gölet , göl mükemmel yerler gezdiriymİstanbul avrupa yakasında güzel temiz, haftasonu kalabalık olmayan ücretsiz bir deniz var mı? Öyle etrafında kamplar bakkallar falanda olmasına gerek yok. Temiz olsun bizden başka neredeyse kimse olmasın yeter.
11 kişiyiz kral küvete sıra sıra mı atlayalım arkadaşlarlaSen eve küvet koy hortumla doldur balıklama atla eğlen kral . 20m'luk şehirde denizi boşver su birikintisi bulamazsın . Maraşa gel sana gölet , göl mükemmel yerler gezdiriym