Lisser
80+ Silver
Dahası
30km uzaklığa servis gider mi ki30 kilometre uzaklıktaki bir lise için servis ücreti kaç lira oldu
30km uzaklığa servis gider mi ki30 kilometre uzaklıktaki bir lise için servis ücreti kaç lira oldu
25 KM üstünü belirtmediler30 kilometre uzaklıktaki bir lise için servis ücreti kaç lira oldu
Gidiyor30km uzaklığa servis gider mi ki
İlkokuldaki çocuk İETT mi kullanacak?SERVİSE PARA VEREMEYECEK KADAR FAKİRLERSE İETT OTOBÜSLERİ KULLANSINLAR. AĞLAYIP ZIRLAMASINLAR. bn 4 senedir okula öyle gidip geliyom onlarda öyle yapsınlar.
Uzun mesafeler için dediğin mantıklı ama 5-6km için o paraları vermezdim şahsen hatta belki 9-11' e kadar
Öğrenecek insan istese yürüyerek bile gider o kadar kilometreleri. Ne olacak dayılarla teyzelerle otobüse binsen daha erken bin daha boş oluyor zaten. Aylık Abonman 110TL yani o dediğiniz servisler bunla kıyasla 6 -7 katı ben enayi miyim o kadar para çerçöp ediyim. Siz poponuzun rahatlığı için binersenin binin. Ben sizin gibi zengin falan değilim.Bu nasi mantık dostum? Bilgisayara paraları yetmiyorsa tablet kullansınlar demek gibi bir şey bu. Eyvallah otobüsle de git gel yapılır ama konu bu değil. Neden servisle rahat bı şekilde git gel yapmak varken alması gereken yolcunun 5 katını alan dayılarla teyzelerle dolu otobüste ayakta gitmek zorunda kalalım?
arkadaşım kullanıyordu 2-3 km için nolcak kiİlkokuldaki çocuk İETT mi kullanacak?
Bi akıllı siz misiniz? Karı koca çalışanı var. Öğlen dersi biteni var. Anneannesi bakanı var vs vs. 10 yaşındaki çocuk şu ortamda neyle gidecek okula. Arabası olan olmayan var. Araba kullanamayan var.Bu mesafe için bu parayı verenlerin ayağını yamulturum ben
Belirtmişler. Kopyala yapıştır yaptığın metni okumadağın için görmemişsin.25 KM üstünü belirtmediler
Ben şahsen çocuğumu İstanbul gibi bir şehirde güvenliği için tek başına kullandırtmazdım.arkadaşım kullanıyordu 2-3 km için nolcak ki
25 KM üstünü belki sabit en sonda ki fiyat ile sabit tutmuşlardır.Bi akıllı siz misiniz? Karı koca çalışanı var. Öğlen dersi biteni var. Anneannesi bakanı var vs vs. 10 yaşındaki çocuk şu ortamda neyle gidecek okula. Arabası olan olmayan var. Araba kullanamayan var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belirtmişler. Kopyala yapıştır yaptığın için görmemişsin
Hala okumadan yazıyorsun. Bir paylaştığın metni oku ne yazmışlar25 KM üstünü belki sabit en sonda ki fiyat ile sabit tutmuşlardır.
Zaten günde gidiş geliş 2 saat yürüyorum bu sebepten düzgün okumuyorsunuz sanırım. Okula gidiyoruz dostum daha erkeni daha geçi mi var bunun? Hadi gidişte sabahın köründe dolu olmaz ama ya dönüşte? İETT konusuna gelirsek İstanbul'dayım ama bulunduğum okulun yakınlarında İETT falan geçmiyor. Sadece dandik minibusler gelip gidiyor o da 1500 kişilik okula 2 minibüs uğruyor yani sen düşün.Öğrenecek insan istese yürüyerek bile gider o kadar kilometreleri. Ne olacak dayılarla teyzelerle otobüse binsen daha erken bin daha boş oluyor zaten. Aylık Abonman 110TL yani o dediğiniz servisler bunla kıyasla 6 -7 katı ben enayi miyim o kadar para çerçöp ediyim. Siz poponuzun rahatlığı için binersenin binin. Ben sizin gibi zengin falan değilim.
arkadaşım kullanıyordu 2-3 km için nolcak ki
Evet, detay fazla olduğu için onu farketmedim. Direk kilometre listesini inceledim.Hala okumadan yazıyorsun. Bir paylaştığın metni oku ne yazmışlar
Onlar zaten mecbur servis kullanicak yakın değilse. Bütün olanakları olmasına rağmen kullananlara kıl olmuyorum değil, ama kendi parası sonuçta bir şey de diyememBi akıllı siz misiniz? Karı koca çalışanı var. Öğlen dersi biteni var. Anneannesi bakanı var vs vs. 10 yaşındaki çocuk şu ortamda neyle gidecek okula. Arabası olan olmayan var. Araba kullanamayan var.
Belirtmişler. Kopyala yapıştır yaptığın metni okumadağın için görmemişsin.
Servise vermek zorunda olan veriyor zaten parasını düşünemez. Keyfine binen de binsin ben okurken arkadaşım vardı.Baya zenginlerdi. 200 metre yürümemek için biniyordu servise. Zenginin malı yani dokunmaz ona.Onlar zaten mecbur servis kullanicak yakın değilse. Bütün olanakları olmasına rağmen kullananlara kıl olmuyorum değil, ama kendi parası sonuçta bir şey de diyemem