Zechion
80+ Silver
İstanbul valisi Ali Yerlikaya'nın paylaşımıyla birlikte İstanbul içerisinde temel ve ortaöğretimin bir günlüğüne tatil olduğunu duyruldu.
Karın devamı gelirse tatilin de devamı gelir.evet gördüm eee mutlu oldum büyük ihtimal salı çarşambada olur kar devam edecekmiş
Hocam orada kar daha fazlaydı galiba. Tatil olmadı mı ?Ankaradaki ben üzgün
Hocam bugün hiç yağmadı yollar falan açık tatil olmadıHocam orada kar daha fazlaydı galiba. Tatil olmadı mı ?
izmirdeki ben üzgünİstanbul valisi Ali Yerlikaya'nın paylaşımıyla birlikte İstanbul içerisinde temel ve ortaöğretimin bir günlüğüne tatil olduğunu duyruldu.
perşembe gününe kadar sürecekmişevet gördüm eee mutlu oldum büyük ihtimal salı çarşambada olur kar devam edecekmiş
Hocam sizi de mutlu etmek isterdim fakat izmire kar yağdığını hayatım boyunca sadece 1 kere gördüm.izmirdeki ben üzgün
Gecenin ilerleyen saatlerinde kar artarsa ve tutarsa bi yürüyüşe çıkarım sabah 5 gibi. Önceki sene içimde kalmıştı çıkamamıştım.perşembe gününe kadar sürecekmiş
bizim burda yağmur yağmıştı her taraf ıslak tutacağını sanmıyorumHocam sizi de mutlu etmek isterdim fakat izmire kar yağdığını hayatım boyunca sadece 1 kere gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gecenin ilerleyen saatlerinde kar artarsa ve tutarsa bi yürüyüşe çıkarım sabah 5 gibi. Önceki sene içimde kalmıştı çıkamamıştım.
İzmirde yine yokİstanbul valisi Ali Yerlikaya'nın paylaşımıyla birlikte İstanbul içerisinde temel ve ortaöğretimin bir günlüğüne tatil olduğunu duyruldu.