J.Sparrow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,475
Allah Biliyor sadece ne amaçla yazdığımı sevindiğim falan yok haberi söylemek amacımBaşlıkda bile belli oluyor.
of ya 3 hafta boyunca onu görememek1 HAFTA OKULLAR TATİL!!!
ne var bunda ?
ziyayı sevenler butonutumBakanımız Mahmut Özer: Tüm Türkiye’de okullarımızı 13 Şubat’a kadar 1 hafta tatil ediyoruz.
nasıl yani meb açıklamıştı twitter'dan hâla duruyor acıklama acıkcası haberlerede bakmadım amaTüm illerde değil onu da belirtirsen iyi olur kardeşim
Ayn ben yanlış anladım kral özür dilerim sonradan tatil etmişler demek kinasıl yani meb açıklamıştı twitter'dan hâla duruyor acıklama acıkcası haberlerede bakmadım ama
Aynen öyle gerçekten zor bir durum.Allah dayanma gücü versin
Aynen hocam ilk başta sadece 10 il tatil oldu sizin bi yanlışınız yok sonradan kararı değiştirdilerAyn ben yanlış anladım kral özür dilerim sonradan tatil etmişler demek ki
Evet yerinde karar olmuş OHAL ilan edildi mi acaba ondan mı tüm illerde tatil kararı alındıAynen hocam ilk başta sadece 10 il tatil oldu sizin bi yanlışınız yok sonradan kararı değiştirdiler
ondan benimde bir fikrim yok hocamEvet yerinde karar olmuş OHAL ilan edildi mi acaba ondan mı tüm illerde tatil kararı alındı