Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Yeni Açıklandı 1 hafta okullar tatil yani 13 şubat'a kadar
13 Şubat Pazartesi gidiyoruz.Pazartesi günü mü gidiyoruz yoksa salı günümü
Dediğinize katılıyorum ama eminim ki arkadaş sadece bilgi vermek amaçlı yazmıştır. Ben de yutkunamıyorum tatil olma sebebini düşündükçe.Malesef vatandaşlarımız enkaz altındayken sevinemeyiz ama teşekkürler bilgi için
Yani insanlar rezillik içinde bende dahil. Girebilecek evim yok korkudan giremiyoruz sen burda okullar tatil diye seviniyosun. Lütfen biraz empati kurun. Moral bozmayın.Yeni Açıklandı 1 hafta okullar tatil yani 13 şubat'a kadar
Nerede sevinmiş tam olarak?Yani insanlar rezillik içinde bende dahil. Girebilecek evim yok korkudan giremiyoruz sen burda okullar tatil diye seviniyosun. Lütfen biraz empati kurun. Moral bozmayın.
bir şey diyemeyeceğim anlıyorum senin durumunu geçmiş olsunYani insanlar rezillik içinde bende dahil. Girebilecek evim yok korkudan giremiyoruz sen burda okullar tatil diye seviniyosun. Lütfen biraz empati kurun. Moral bozmayın.
adam sevinmemis birader, verdigin bilgi dogruysa allah yardımcın olsun ve cok gecmis olsun.Yani insanlar rezillik içinde bende dahil. Girebilecek evim yok korkudan giremiyoruz sen burda okullar tatil diye seviniyosun. Lütfen biraz empati kurun. Moral bozmayın.
Başlıkda bile belli oluyor.Nerede sevinmiş tam olarak?
Eve -100 tl ile dönüyorum insan biraz daha erken açıklarYeni Açıklandı 1 hafta okullar tatil yani 13 şubat'a kadar
Neden yalan söyliyeyim? Çadır içinde kalıyoz 10 kişi su yok elektrik yokadam sevinmemis birader, verdigin bilgi dogruysa allah yardımcın olsun ve cok gecmis olsun.
ah be kardeşim yeni açıklanmıstı yapacak bir şey yokEve -100 TL ile dönüyorum insan biraz daha erken açıklar
Öyle ama uzaktan gelen arkadaşlarda vardı onların acisindamda kotu olduah be kardeşim yeni açıklanmıstı yapacak bir şey yok