Neler Yeni

İstanbul'da Ölümlü Motosiklet Kazası

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Anladım hocam ölünün arkasından laf etmeyelim diyorsunuz, doğru. Zaten hatası doğrusu adli makamlarca görülür. Giden can geri gelmez.

Her ölümlü kazadan sonra "umarım bilinçleniriz" diyoruz ama her geçen gün trafik bilincimiz daha da geriye gidiyor. Burada konuşup tartışmayla değişmeyecek.

Şu saçma sapan motovlog kanallarına özenen gençler de çok. İnşallah bu son olur...
Hocam araç sürücülerine laf ediliyor ama motorcularında onlardan farkı yok. Ayna kırmayı alışkanlık etmişler.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Şahsen motor kazası yapmış biri olarak söylüyorum, hayatınız diğer sürücülerin umurunda bile değil. Özellikle yola atlayan yayalar bile sizin için ölüm tehlikesi, yolcu indirmek için ansızın durup da kapı açan minibüslerden ve makas atan o zarganalardan bahsetmiyorum bile. Kendi canınızı bir hiç için riske atmayın. Bu tür hareketleri boş otoparklarda veya pistlerde yapın, halkımız cidden çok cahil. Allah rahmet eylesin

Son düzenleme:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Şahsen motor kazası yapmış biri olarak söylüyorum, hayatınız diğer sürücülerin umurunda bile değil. Özellikle yola atlayan yayalar bile sizin için ölüm tehlikesi, yolcu indirmek için anısız durup da kapı açan minibüslerden ve makas atan o zarganalardan bahsetmiyorum bile. Kendi canınızı bir hiç için riske atmayın. Bu tür hareketleri boş otoparklarda veya pistlerde yapın, halkımız cidden çok cahil. Allah rahmet eylesin
Sana da geçmiş olsun Enes hocam. Dediklerin çok doğru maalesef.

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Video açılmadıda tahmin ettiğim video herhalde izlemiştim sansürsüz halini parmağı falanda kopmuştu, bu olaydan sonra arkadaşıda ilana koymuş motorunu bir daha motor işine son diye piyasa fiyatının altına

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Allah rahmet eylesin araç sürücüsüne de ayrı

Son düzenleme:

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
Geçmiş olsun. Vefat eden varsa Allah rahmet eylesin.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Düzenleyen mod'a duyurulur :p Düzeltiyorum.

Videoda kan olduğu için Insta'dan kaldırmışlar sanırım, YouTube'daki blur'lu halini koydum
çok kötü hocam ya vücudu derisi parmakları falan kopmamış öyle direk kazadan sonra baya bi sürüklenmiş herhalde erimiş parmaklarıyla vücudu

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
alı
Allah rahmet eylesin diyecek başka bir şey yok malesef. Yıllardır aktif motor sürüyorum ve şuan da videodaki motora denk bir motorum var.

Demek istediğim tek bir şey var genel olarak. Yürüyor olabilirsin, araba da, motor da hatta toplu taşıma da bile olabilirsin. Öncelikle kendi canını düşünmek lazım. O motor üstünde şeytan öyle bir dürtüyor ki insanı, küçüçük gaz veriyorsun motor kıyameti kopartıyor, gazı köklediğin zaman tarifsiz bir mutluluk. Motor üstünde nefs öyle bir şey ki hükmetmek gerçekten de herkesin yapabileceği bir şey değil.

Önce can arkadaşlar, yasalar sizi koruyabilir ama yaralansan, sakatlansan veya ölsen ne işe yarayacak ki, gelmiyor malesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Allah rahmet eylesin diyecek başka bir şey yok malesef. Yıllardır aktif motor sürüyorum ve şuan da videodaki motora denk bir motorum var.

Demek istediğim tek bir şey var genel olarak. Yürüyor olabilirsin, araba da, motor da hatta toplu taşıma da bile olabilirsin. Öncelikle kendi canını düşünmek lazım. O motor üstünde şeytan öyle bir dürtüyor ki insanı, küçüçük gaz veriyorsun motor kıyameti kopartıyor, gazı köklediğin zaman tarifsiz bir mutluluk. Motor üstünde nefs öyle bir şey ki hükmetmek gerçekten de herkesin yapabileceği bir şey değil.

Önce can arkadaşlar, yasalar sizi koruyabilir ama yaralansan, sakatlansan veya ölsen ne işe yarayacak ki, gelmiyor malesef
aynen öyle her kelimeye ayrı ayrı katılıyorum abim kaza yapınca daha da iyi anladım bunu

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Furkan Demirtaş

En başta Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin diyorum.

Rahmetli kendi hatasının bedelini ödemiş maalesef, bence suçun büyüğü motorcuda. Aracın suçu yok diyemem, o da tersten çıkıyor ama motosikletliye gelirsek şehir içerisinde işlek trafikte bu kadar yüksek hız yapılmaz, ön kaldırılmaz. Oradan çıkan bir yaya da olabilirdi.

Araç sürücüsü ise yaralıymış.

Edit: Otomobil sürücüsü de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetmiş maalesef. 2 ölü...
E yani abicim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,777
Üyeler
160,884
Son üye
nashor204
Top Bottom