Ahmet ÇAKAL
80+
Şimdi arkadaşlar koç müzesine gitmek istiyorum Atalardayım burdan Üsküdar'a gideceğim galiba ordan hangi feribotla nereye gitmem gerek ordan sonra ne yapmalıyım
Marmaraya bin. Ayrılık cesmesinde in. Kadıköy'e git. Orda Haliç hattı vapuru var. Hasköy'de in. Vapur 33 lira olması lazım.Şimdi arkadaşlar koç müzesine gitmek istiyorum Atalardayım burdan Üsküdar'a gideceğim galiba ordan hangi feribotla nereye gitmem gerek ordan sonra ne yapmalıyım
Anladım teşekkür ederim hocam peki vapur seferleri kaç saat aralığında orda kalmayalımMarmaraya bin. Ayrılık cesmesinde in. Kadıköy'e git. Orda Haliç hattı vapuru var. Hasköy'de in. Vapur 33 lira olması lazım.
Müze öğrenci 120 lira. Müze çok büyük. Ben geçen hafta gittim. 3.5 saatte gezemedim. Müzede Bir sürü araba uçak hatta tank ve helikopter bile var. Müzenin karşısında ek binası da var. Müze 5 de kapanıyormus. Biz onu bilmediğimiz için ek binayı 10dk gezebildik. Orda bir sürü gemi maketi var. Müzenin her yeri maket zaten. Dünyanın en büyük 3. Müzesi imiş.
Anladım teşekkür ederim hocam peki vapur seferleri kaç saat aralığında orda kalmayalım![]()
Hocam dediğiniz kadar varmış 3 saat oldu daha düşen savaş uçağının ordayım yan binaya geçemedimKadıköy - Kasımpaşa - Fener - Hasköy - Sütlüce - Eyüpsultan Hattı Seferi | İstanbul İç Hatları | Şehir Hatları Vapur Seferleri
Şehir Hatları Kadıköy - Kasımpaşa - Fener - Hasköy - Sütlüce - Eyüpsultan Hattı vapur sefer saatlerini ve durak bilgilerini bu sayfamızda bulabilirsiniz.sehirhatlari.istanbul
Evet inanılmaz büyük.Hocam dediğiniz kadar varmış 3 saat oldu daha düşen savaş uçağının ordayım yan binaya geçemedim