işte aldığım ücret hakkında

Her işi yapmiş oluyorum, kuryelikten tut marul kesmeye kadar.
Az önce dükkan sahibi geldi, isim vermeyeyim ama bilindik çiğköftecilerden birinde çalışıyorum.
Her iki işi yaptığım için en az kurye kadar veya daha fazlasını almam mantıklı değil mi dedim, labali bi şekilde (başka iş bulcan o zaman) dedi.
Haklı mıdır bu durumda? Yoksa bırakmalımıyım işi
direk bırak günlük 100 TL ye ben bile daha iyi şartlarda çalışıyorum

Desteginiz için teşekkürler dostlar, ben 14k civarı alıyordum hesapladığıma göre
14K ne hocam? Ben olsam sigortasız işçi çalıştırmaktan dolayı şikayet etmekle tehdit edip asgari ücrete tamamlatırdım. Yani bir ay çalıştıysam 3k daha isterdim.

Sigorta yapılacak denmiştide ne zaman kim bilir :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asgari bile alamiyordum hocam

Desteginiz için teşekkürler dostlar, ben 14k civarı alıyordum hesapladığıma göre

Futbolla çok ilgili değilim hocam anlamadım espriyi:kizginpeepo:
Hocam normalde 1 futbolcu sallıyorm forvettir forvette oynar Barış Alper Yılmaz'ı okan hoca neresi eksikse orada oynatıyor aynı senin iş gibi :D

Sigorta yapılacak denmiştide ne zaman kim bilir :)

Asgari bile alamiyordum hocam

Futbolla çok ilgili değilim hocam anlamadım espriyi:kizginpeepo:
Silindi

asgari ücret aylık 17.000tl değil, haftalık 45 saat üzerinden hesaplanan aylık 180 saat çalışmanın karşılığıdır. 180 saat üstü çalıştığın her saat 2x olarak alınır. Sen asgarinin bile çok çok çok altındasın.

direk bırak günlük 100 TL ye ben bile daha iyi şartlarda çalışıyorum
Saatlik hocam

14K ne hocam? Ben olsam sigortasız işçi çalıştırmaktan dolayı şikayet etmekle tehdit edip asgari ücrete tamamlatırdım. Yani bir ay çalıştıysam 3k daha isterdim.
Hocam yaşım küçük biraz, kalıplıyım falan sporcuyum ama sert biri değilim güler yüzlüyüm. Küçük görüp eziyorlar bir şekilde

asgari ücret aylık 17.000tl değil, haftalık 45 saat üzerinden hesaplanan aylık 180 saat çalışmanın karşılığıdır. 180 saat üstü çalıştığın her saat 2x olarak alınır. Sen asgarinin bile çok çok çok altındasın.
Anladım hocam, devam etmiyorum zaten dünki cıkışım bidaha gelmeyeceğimi belli ettirmiştir onlara.
3 Paketi 1 saatte atan kuryeleriyle devam etsinler..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,171,045
Üyeler
186,007
Son üye
Fcnn4154
Geri