radasamara
80+ Gold
Dahası
Minecraft: Hey boy, you forgot me
Biliyorum dostum belki 3-5 kişiyi güldürürüm diye böyle yazdım.Usta MC buna dahil değil. Konuyu oku.
MC dahil olsaydı bügüne kadar oluşturulmuş tüm MC haritaları toplamda 3.600.000.000 km2 yapıyor. Bu daha da artırılmakta. Bunu görsele dökersek ortaya şu sonuç çıkıyorBiliyorum dostum belki 3-5 kişiyi güldürürüm diye böyle yazdım.
/tp 29999995 70 29999995 yaz anında ordasınOnu bunu bilmem ama ben hiç Minecraft'ta haritanın bir ucundan diğer ucuna gidemedim
1996 yılında ne bekliyon hocam Oyun benle yaşıt resmen. Mesele içinde dağ bayır olması değil haritanın büyüklüğü.E iyi de hocam full dağ bayır bu ne be yapmasalar daha iyiymiş ama gene de helal yükleme ekranı yok şu devirde bile bunu beceremeyenler var
H-hocam benden 7 yaş büyük1996 yılında ne bekliyon hocam Oyun benle yaşıt resmen. Mesele içinde dağ bayır olması değil haritanın büyüklüğü.
Yine de bazı kaynaklar için en büyük harita Minecraft kabul edilse de çoğu kaynak için de değil. Ben olmadığı görüşündeyim. %95 az değil.Aslında Minecraft her zaman rastgele oluşturmuyor kendin doğacağın seedi seçebiliyorsun ama %95 rastgele oluşuyor
Not:eğer seedler ile rastgele harita sayılmaz ise 30*30 m blok