ZF-12Miş bende dün 14Tl ye aldım 4Gramlığından. Nasıl? çabuk kuruyormu? Birde ne kadar vergi geldi?Ta kendisi. İlk incelemesini sanırım ben yazmıştım birkaç ay önce.
17 tl vergi geldi ben 8 kuruşa almıştımZF-12Miş bende dün 14Tl ye aldım 4Gramlığından. Nasıl? çabuk kuruyormu? Birde ne kadar vergi geldi?
17tl vergimi? kafama tüküreyim. 30Tl ye gelcek. kaç ay önce aldınız? sıcaklıklar arttımı kuruma vs.17 TL vergi geldi ben 8 kuruşa almıştım
Benim yaşayacagım düşüş nasıl olacak acaba. R3 3100 (CBP Kapalı) Cs go da Max 55Görüyor stok fanla ZF12 Sürünce 52fln olur herhalde17tl vergimi? kafama tüküreyim. 30Tl ye gelcek. kaç ay önce aldınız? sıcaklıklar arttımı kuruma vs.
Yeni değiştim bilemeyeceğim maalesef. Oluyo alalı baya 4 gramı yeni bitirdim işte17tl vergimi? kafama tüküreyim. 30Tl ye gelcek. kaç ay önce aldınız? sıcaklıklar arttımı kuruma vs.
eğer forumdaki 10 dolar kupon şeysini yaparsan 30 35 liraya denk geliyor 10bgramı 14.3 wmk17tl vergimi? kafama tüküreyim. 30Tl ye gelcek. kaç ay önce aldınız? sıcaklıklar arttımı kuruma vs.
10Gr çok fazla bana bi sıkışta 0.75-1Gram gidiyormuş zateneğer forumdaki 10 dolar kupon şeysini yaparsan 30 35 liraya denk geliyor 10bgramı 14.3 wmk
![]()
Kardan adam termal macun 14.3W/mk PC iÅlemci CPU soÄutucu termal gres bilgisayar soÄutma fanı VGA GPU LED bileÅik soÄutucu alçı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Gamepower' ın yeni(?) sıvı soğutmasını dolaşırken gördüm ve dedim ki bu gamepower mı? Şimdi de inceleyelim.
Sıvı soğutma 360mm 3 fan olarak geliyor.
Soketler
INTEL: LGA 775/115X/1366/2011/2066 (Core i3/i5/i7/i9)
AMD: FM2/FM1/AM3+/AM3/AM4
Pompa hızı 2600 RPM
Fan hızı ise PWM olacak şekilde 800-2000 rpm arası.
En ilgi çekici olan kısmı yanında gelen macun;
Tam olarak 13.5w/m-k' lık ısı iletim değerine sahip. Bu değer onu MX-4, ardından ise ZF-12' nin 1 adım önüne taşıyor.
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca yanında kumada ve kontrolcü gelmesi güzel
Alıntıyı görüntüle
Yine ayrıca pompadaki RGB' si dahil mükemmel görünen bir sıvı soğutma olduğu söylemek mümkün. İşte bazı görseller:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Henüz bir testi olmadığı için performansını paylaşamadım maalesef lakin üst seviyeye oynayabilir. Pompası sagotep' in kendi sıvı soğutmalarında kullandığına çok benzemekte.
Fiyat olarak ise 900 TL' den listelenmekte.
GamePower Skadi 360 ARGB Cpu Sıvı Soğutma
10 gram almak zorundasın 5 gram alırsan kuponu kullanamıyorsun. 10 gramı 35 liraya alıyorsun zaten10Gr çok fazla bana bi sıkışta 0.75-1Gram gidiyormuş zaten
Kargoyuda karşılıyormu bu 10Dolar kupon?10 gram almak zorundasın 5 gram alırsan kuponu kullanamıyorsun. 10 gramı 35 liraya alıyorsun zaten![]()