Yardım Gamepower Skadi Elite LCD 360 ARGB 360mm Sıvı İşlemci Soğutucu iyi mi ?

Reaksiyon skoru
8
Dün gece indirimden " Gamepower Skadi Elite LCD 360 ARGB 360mm Sıvı İşlemci Soğutucu " aldım. 3800tl tuttu. Şuan sanırım 6500tl en uygun. Ama bu soğutucu iyi midir ? Kullananların yorumları nelerdir hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aslında amacım en başta bembeyaz bir sistem kurmaktı. Bu indirimi görünce anında aldım. Sizce hata mı ettim ?

Ekler

• IMG_20240706_141610.jpg
    IMG_20240706_141610.jpg
    140.6 KB · Hit: 41
Dün gece indirimden " Gamepower Skadi Elite LCD 360 ARGB 360mm Sıvı İşlemci Soğutucu " aldım. 3800tl tuttu. Şuan sanırım 6500tl en uygun. Ama bu soğutucu iyi midir ? Kullananların yorumları nelerdir hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aslında amacım en başta bembeyaz bir sistem kurmaktı. Bu indirimi görünce anında aldım. Sizce hata mı ettim ?
Niyeyse gamepower sıvi sogutmalar güven vermiyor bana ama performansına bakmak lazim. Hangi işlemci ile kullanacaksiniz?

Önyargı olabilir belki ama Gamepower ın hiçbir ürününe güvenmiyorum. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam dünkü indirimde Cougar 360 mm olan vardı. Gamepower dan çok daha iyi
3800 TL yi hak eden bir soğutma olduğunu düşünmüyorum

Niyeyse gamepower sıvi sogutmalar güven vermiyor bana ama performansına bakmak lazim. Hangi işlemci ile kullanacaksiniz?
Ryzen 5 7600x üzerinde kullanmayı düşünüyorum. Lcd ekranı olması bana cazip gözüktü ama sanırım hata ettim.

Geri