Neler Yeni

İşte Yüz Yüze Eğitimin Zararları! Korona Olmuş Olabilirim!

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Arkadaşlar selam, Perşembe günü ve Cuma günü okula gittim, gayet iyiydi dersler lakin bir arkadaşımın korona olduğu haberi geldi az önce, sağ ön sıramda oturuyordu. Evimde ise 65 yaş üstü 2 kişi var. Şu an kendimi bir odaya kilitledim maskeyi çıkartmıyorum. Ve benim haftaya değil sonraki hafta bu arkadaşla beraber girmem gereken sınav var.

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,558
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
geçmiş olsun dostum kendine dikkat et :/

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Arkadaşlar selam, Perşembe günü ve Cuma günü okula gittim, gayet iyiydi dersler lakin bir arkadaşımın korona olduğu haberi geldi az önce, sağ ön sıramda oturuyordu. Evimde ise 65 yaş üstü 2 kişi var. Şu an kendimi bir odaya kilitledim maskeyi çıkartmıyorum. Ve benim haftaya değil sonraki hafta bu arkadaşla beraber girmem gereken 2 sınav var.
ya kanka hiç sorma ben dedem nenem ile yaşıyorum onları çok seviyorum onlara bulaştırırım diye çok korkuyorum neden açtılar okulları neden

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bir süre karantinada kalacaksın.
Sınavlar ertelenir sıkıntı yaratmazlar.
Geçmiş olsun

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar selam, Perşembe günü ve Cuma günü okula gittim, gayet iyiydi dersler lakin bir arkadaşımın korona olduğu haberi geldi az önce, sağ ön sıramda oturuyordu. Evimde ise 65 yaş üstü 2 kişi var. Şu an kendimi bir odaya kilitledim maskeyi çıkartmıyorum. Ve benim haftaya değil sonraki hafta bu arkadaşla beraber girmem gereken 2 sınav var.
Olsun, Ayasofya cami oldu, sınavları yaptık.
İyiyiz.

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Çok geçmiş olsun.
(Ziya'nın vereceği kararı )

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Odanı havalandır, maskeni çıkarma kapalı ortamda , lavaboları ayrı kullan, mümkünse plastik çatal tabak kullan, bol su tüket.
geçmiş olsun

Top Bottom