Neler Yeni

"İstediğiniz oyunlu steam hesabı 20 tl" diyen satıcılar güvenilir mi?

Ahmet09

80+ Bronze
Bu hesaplar çalıntı kredi kartı ile alınmıyor belli başlı firmalar var ve bu oyunları kendince satın alıyorlar ve aklınıza gelemeyecek kadar fazla kişiye satıyorlar, 5 yıldan beri bu şekilde oynuyorum hiçbir sorun olmuyor cloud save'i etkinleştirmeden local save ile rahatlıkla oynanıyor, kendim de hesap satışı da yapıyorum şifre değişirse yenisini veriyorum bu o kadar büyük bir sorun değğil, kütüphaneye önem vermiyorsanız hesap alıp geçebilirsiniz aklınıza takılan başka bir sorun varsa sorabilirsiniz büyük bir zevkle cevaplarım.
Siz satış yapıyorsanız sizden alayım. Forumdan birinden almak daha güvenilir gelir (Çalıntı kart filan olmadığı için)

bozuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Terim
Hocam tanindık kendini ispatlamış kişilerden alırsanız sorun olmaz OPPS game gıbı bırsey vardı sanırsam guvenılır onerırırm .Yaptıkları sey 1 tane oyunu alıyorlar 50 kısıye satıyorlar bu sekılde adam kendısı ıyı kar edıyor ama onlıne oyun oynuyamıyorsun sadece offlıne Aile modu kullanıyorlar guvenılır ama işte adamın hesabta oyun alırken CC yapıp yapmadıgını bılemezsın o yuzden sıkayette bulunup oyunların gıdıp hesabın banlanma ıhtımalı var

bozuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Terim
Çalıntı kredi kartıyla hesaba oyun alınmıyor, çalıntı hesap satılıyor.
Calıntı hesap satmıyorlar hesapları kendılerı alıyorlar bırcok kısıye satıyorlar ztn bunu adamlara soylersen evet aynen o sekılde der sahsen mantıklıda bunu herhangı bır ıllegal yoldanda yapmıyor steam Aıle paylasımını kullanıyor
Ama hesaba oyunları CC ıle almıs olabılırler ama bılındık bır ısım bu rıske gırmez nıye ztn kazanıyor

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Eğer aldığınız hesaba guardsız giriliyor ise muhtemelen internette dolaşan hesaplardır.

Top Bottom