hesap almak korsan sayılmaz ki öyle olsa 2. el ps4-5 cdleri de korsan sayılır aynı mantık çünkü. hesapta kalıyor bir sıkıntı olmuyor zaten çok kişiye satıyorlar hesabı tek eksisi offline mod oynar sadeceKorsanın savunulacak yanı yok ama maddi durumun yetmiyorsa alternatif sitelere yönel.
Rdr2 li hesabı 20tl vermeyeceklerinre göre. Verseler bile sende kalmayacağına göre.
Urunu kendi orijinal yeri disinda bir yerden satin aliyorsun ve bunu ucuza yapiyorsun. Ayrica firmalara bir gramda olsa zarar ettiriyorsun. Bal gibide korsan bu.hesap almak korsan sayılmaz ki öyle olsa 2. el ps4-5 cdleri de korsan sayılır aynı mantık çünkü. hesapta kalıyor bir sıkıntı olmuyor zaten çok kişiye satıyorlar hesabı tek eksisi offline mod oynar sadece
Başıma sorun açar mı?calinti kredi karti ile hesaplara oyun alip 100'lerce kisiye o hesaplari veriyorlar.
Hayir acmaz. Sadece nasil aldiklarini soyledim. Guvenilir bir yerden alirsaniz bal gibi oynarsiniz. Ama korsan oyun indirmekle bir farkini gormuyorum ben + cebinden para cikiyor.Başıma sorun açar mı?
zaten korsan dediğimiz cdye oyun basmak veya sanal oyunu crackleyip çoğaltmak burda hesap alıyorsun sadeceUrunu kendi orijinal yeri disinda bir yerden satin aliyorsun ve bunu ucuza yapiyorsun. Ayrica firmalara bir gramda olsa zarar ettiriyorsun. Bal gibide korsan bu.
Orijinal CD'ler korsan sayilmaz cunku onlar zaten oyle seyler bilinerek satiliyor. Ama CD'ye oyun basmakta korsan.
Çalıntı kartla alındığını sanmıyorum onun yerine %50 indirimle oyun satıp dolandıran çok kişi gördüm en az bu forumda bile 5 kişi vardı , bunu ticari amaçla yapan çok fazla kişi var hesapta rdr den başka büyük oyunlar da vardır muhtemelen , 100 - 150 kişi aynı anda oynuyor hesapta ama offline olduğu için kimse kimseye karışmıyor , bence de korsandan farkı yok ama virüs riski yok en azındancalinti kredi karti ile hesaplara oyun alip 100'lerce kisiye o hesaplari veriyorlar.
Çoğunluğu yalandır.Hesap satış sitelerinde bir ilan gördüm. "İstediğiniz oyunlu Steam hesabı 20TL diyordu. Bana sanki kara para aklama gibi geldi. Sizce kullanılır mı?
Aldığın hesaplarla offline olarak oynayabiliyorsun. Yüzlerce belki de binlerce kişi o hesapları kullanıyor. Daha önce ben de aldım bir sıkıntı çıkmadı ama şifrenin değişmeyeceği meçhul. Bazı satıcılar bunun için garanti veriyor şifre değişince tekrar şifre veriyolarHesap satış sitelerinde bir ilan gördüm. "İstediğiniz oyunlu Steam hesabı 20TL diyordu. Bana sanki kara para aklama gibi geldi. Sizce kullanılır mı?
Çalıntı kredi kartıyla hesaba oyun alınmıyor, çalıntı hesap satılıyor.calinti kredi karti ile hesaplara oyun alip 100'lerce kisiye o hesaplari veriyorlar.