Neler Yeni

"İstediğiniz oyunlu steam hesabı 20 tl" diyen satıcılar güvenilir mi?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
calinti kredi karti ile hesaplara oyun alip 100'lerce kisiye o hesaplari veriyorlar.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Korsanın savunulacak yanı yok ama maddi durumun yetmiyorsa alternatif sitelere yönel.
Rdr2 li hesabı 20tl vermeyeceklerinre göre. Verseler bile sende kalmayacağına göre.
hesap almak korsan sayılmaz ki öyle olsa 2. el ps4-5 cdleri de korsan sayılır aynı mantık çünkü. hesapta kalıyor bir sıkıntı olmuyor zaten çok kişiye satıyorlar hesabı tek eksisi offline mod oynar sadece

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hesap almak korsan sayılmaz ki öyle olsa 2. el ps4-5 cdleri de korsan sayılır aynı mantık çünkü. hesapta kalıyor bir sıkıntı olmuyor zaten çok kişiye satıyorlar hesabı tek eksisi offline mod oynar sadece
Urunu kendi orijinal yeri disinda bir yerden satin aliyorsun ve bunu ucuza yapiyorsun. Ayrica firmalara bir gramda olsa zarar ettiriyorsun. Bal gibide korsan bu.

Orijinal CD'ler korsan sayilmaz cunku onlar zaten oyle seyler bilinerek satiliyor. Ama CD'ye oyun basmakta korsan.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Başıma sorun açar mı?
Hayir acmaz. Sadece nasil aldiklarini soyledim. Guvenilir bir yerden alirsaniz bal gibi oynarsiniz. Ama korsan oyun indirmekle bir farkini gormuyorum ben + cebinden para cikiyor.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
Abdullah Aydoğdu
Rdr2 de social club yok mu? Onu nasıl halledip 50 kişi oynuyolar aynı anda

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Urunu kendi orijinal yeri disinda bir yerden satin aliyorsun ve bunu ucuza yapiyorsun. Ayrica firmalara bir gramda olsa zarar ettiriyorsun. Bal gibide korsan bu.

Orijinal CD'ler korsan sayilmaz cunku onlar zaten oyle seyler bilinerek satiliyor. Ama CD'ye oyun basmakta korsan.
zaten korsan dediğimiz cdye oyun basmak veya sanal oyunu crackleyip çoğaltmak burda hesap alıyorsun sadece

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
calinti kredi karti ile hesaplara oyun alip 100'lerce kisiye o hesaplari veriyorlar.
Çalıntı kartla alındığını sanmıyorum onun yerine %50 indirimle oyun satıp dolandıran çok kişi gördüm en az bu forumda bile 5 kişi vardı , bunu ticari amaçla yapan çok fazla kişi var hesapta rdr den başka büyük oyunlar da vardır muhtemelen , 100 - 150 kişi aynı anda oynuyor hesapta ama offline olduğu için kimse kimseye karışmıyor , bence de korsandan farkı yok ama virüs riski yok en azından

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Murat
Hesap satış sitelerinde bir ilan gördüm. "İstediğiniz oyunlu Steam hesabı 20TL diyordu. Bana sanki kara para aklama gibi geldi. Sizce kullanılır mı?
Aldığın hesaplarla offline olarak oynayabiliyorsun. Yüzlerce belki de binlerce kişi o hesapları kullanıyor. Daha önce ben de aldım bir sıkıntı çıkmadı ama şifrenin değişmeyeceği meçhul. Bazı satıcılar bunun için garanti veriyor şifre değişince tekrar şifre veriyolar

Mr.White

80+ Bronze
Bu hesaplar çalıntı kredi kartı ile alınmıyor belli başlı firmalar var ve bu oyunları kendince satın alıyorlar ve aklınıza gelemeyecek kadar fazla kişiye satıyorlar, 5 yıldan beri bu şekilde oynuyorum hiçbir sorun olmuyor cloud save'i etkinleştirmeden local save ile rahatlıkla oynanıyor, kendim de hesap satışı da yapıyorum şifre değişirse yenisini veriyorum bu o kadar büyük bir sorun değğil, kütüphaneye önem vermiyorsanız hesap alıp geçebilirsiniz aklınıza takılan başka bir sorun varsa sorabilirsiniz büyük bir zevkle cevaplarım.

121709

80+ Silver
Top Bottom