11599 du 15 olmuşFreyanın fiyatı kaçtı? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...-512gb-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-35896
Bu mu?
sinerjideki sistemin anakartını DA nın anakartı ıle swapla. a520 anakart lı sistemi 12500-13000 e rahat satarsınAbdullah'ın paylaştığı F/P sistemi satın alamam, stoklara yetişemem diye Sinerji'nin Freya isimli sistemini aldım. Sonra 20:00'da Abdullah'ın sistemini alabiliyor muyum diye bakarken aldım. İstemeden 2 bilgisayarım oldu. Şimdi size sorum ben bu fazladan aldığım Sinerji Freya sistemini ne yapayım?
Anakartların ikisi de aynı değil mi dostum ben fark göremedim de?sinerjideki sistemin anakartını DA nın anakartı ıle swapla. a520 anakart lı sistemi 12500-13000 e rahat satarsın
Üstad adam sanki donanım arşivinin sistemini satma o daha iyi demek istemişSinerji daha iyi değil. Gençer daha iyi.
Kardeşim sinerji sistemi ne yaptın ben iptal ettim ama hazırlanıyora geçmişAbdullah'ın paylaştığı F/P sistemi satın alamam, stoklara yetişemem diye Sinerji'nin Freya isimli sistemini aldım. Sonra 20:00'da Abdullah'ın sistemini alabiliyor muyum diye bakarken aldım. İstemeden 2 bilgisayarım oldu. Şimdi size sorum ben bu fazladan aldığım Sinerji Freya sistemini ne yapayım?
hocam almak isteyenlere nasıl yardımcı oluyorsunuz tam olarak hesabınızı felan tümüyle ona mı devredeceksiniz ben bilmiyorumdaSinerji freyayı bende havale ile aldım ödemeyi yapmadım isteyen olursa ulaşsın arkadaşlar yardımcı olayım (kuzenim için alıyodum fakat o gencer gamingi deneye deneye aldı bizde yedek olarak sinerjiyi havale de tuttuk şuan gerek kalmadı)
Sinerji sistemi iade et yada gelince açmadan üste 500 600 tl koy satarsınAbdullah'ın paylaştığı F/P sistemi satın alamam, stoklara yetişemem diye Sinerji'nin Freya isimli sistemini aldım. Sonra 20:00'da Abdullah'ın sistemini alabiliyor muyum diye bakarken aldım. İstemeden 2 bilgisayarım oldu. Şimdi size sorum ben bu fazladan aldığım Sinerji Freya sistemini ne yapayım?
Niye hesabı devretsin adama ürün gelcek parasını gondereceksin kargo yapacak yada elden alacaksınhocam almak isteyenlere nasıl yardımcı oluyorsunuz tam olarak hesabınızı felan tümüyle ona mı devredeceksiniz ben bilmiyorumda