bu yıl yksye girdim sıralamam istediğim gibi gelmedi çalışan birisiyim ama yorulduğum için mezuna kalmak istemiyorum izmirde okumak hep hayalimdi ancak iyi üniler tutmuyor sakarya bandırma gibi istemediğim yerler tutuyor sizce ne yapmalıyım
onlar böyle düşünmüyorlar okumamı istiyorlar ama tavsiyen için saolA101 ve Bim'de iyi bir seçenek ailene daha fazla yük olma
etrafımdakiler izmir gibi istediğim yerlere giderken benim bandırmaya gidicek olmam üzüyor sevemeyeceğimi biliyorum ama seneye sınava çok kişi giriceği için de mezuna kalınmamalı gibi geliyor karar veremiyorumistemediğin yere gidilmez ama mezuna kalsan yorulduğun için çalışmak istemeyeceksin bu sefer daha kötü sıralama gelecek o zaman yazacağın yeri ya seveceksin ya da ders çalışmak isteyeceksin burada kararı verecek sensin
ticarete atılbu yıl yksye girdim sıralamam istediğim gibi gelmedi çalışan birisiyim ama yorulduğum için mezuna kalmak istemiyorum izmirde okumak hep hayalimdi ancak iyi üniler tutmuyor sakarya bandırma gibi istemediğim yerler tutuyor sizce ne yapmalıyım
mezuna kalma çok pişman olursun istediğin bir bölüm tutuyormuonlar böyle düşünmüyorlar okumamı istiyorlar ama tavsiyen için saol
Mesaj otomatik birleştirildi:
etrafımdakiler izmir gibi istediğim yerlere giderken benim bandırmaya gidicek olmam üzüyor sevemeyeceğimi biliyorum ama seneye sınava çok kişi giriceği için de mezuna kalınmamalı gibi geliyor karar veremiyorum
karadeniz teknik,sakarya,izmir katip çelebi de metalurji ve malzeme mühendisliği tutuyor izmirdekine gitmek isterdim ancak iyi olmadığını lise 5 tarzı olduğunu söylüyorlarmezuna kalma çok pişman olursun istediğin bir bölüm tutuyormu
onada girişicem elbet bi günticarete atıl
izmirdeyim katip çelebi dibimde yeni okul 10yıl olcak mühendislik seviyorsan katü öneririmkaradeniz teknik,sakarya,izmir katip çelebi de metalurji ve malzeme mühendisliği tutuyor izmirdekine gitmek isterdim ancak iyi olmadığını lise 5 tarzı olduğunu söylüyorlar
onada girişicem elbet bi gün
izmirde üni okuyacam diye partilemek herkesin hayalidir ama gelip geçiçi şeyler içinde geleceğini mahvetmek saçma biraz o yüzden kendini para kazanabileceğin bir alanda geliştirmeye bak derimkaradeniz teknik,sakarya,izmir katip çelebi de metalurji ve malzeme mühendisliği tutuyor izmirdekine gitmek isterdim ancak iyi olmadığını lise 5 tarzı olduğunu söylüyorlar
onada girişicem elbet bi gün
denizlide yaşıyorum hem bana uzak hemde isteklerimi karşılamıyor diye katüye gitmek istemedim ama abim ordan bu bölümden mezun gerçekten iyi bir durumda ve mutluizmirdeyim katip çelebi dibimde yeni okul 10yıl olcak mühendislik seviyorsan katü öneririm
anladım çok teşekkür ederimizmirde üni okuyacam diye partilemek herkesin hayalidir ama gelip geçiçi şeyler içinde geleceğini mahvetmek saçma biraz o yüzden kendini para kazanabileceğin bir alanda geliştirmeye bak derim
istediğim bölümde iş bulmak diğer mesleklere göre biraz daha kolay ben şehir de çok kararsızımİşsiz üniversite mezunu olma. İyi düşün hangisinin geleceği var diye.