- Reaksiyon skoru
- 19
İşteyim pantalonun apıç arası yırtıldı nasıl gizleyebilirim fotoğraftan gördüğünüz üzere büyük yırtıldı nasıl gizleyip eve gidebilirim?
Merhaba, herhangi bir görsele ulaşamıyoruz. Size daha iyi yardımcı olabilmemiz adına bahsettiğiniz görseli tekrardan yükleyebilir misiniz?
Bu sorun, sunucu hatalarından veya bağlantınızdan kaynaklı olabilir.
Sizce bu dikilir mi başka Pantalon yok şu anlık şirket daha getirmedi ve eve giderken nasıl gizleyebilirim belime ceketi sarıcam galiba ama tam kapatmıyorMerhaba, herhangi bir görsele ulaşamıyoruz. Size daha iyi yardımcı olabilmemiz adına bahsettiğiniz görseli tekrardan yükleyebilir misiniz?
Bu sorun, sunucu hatalarından veya bağlantınızdan kaynaklı olabilir.
Hmm. Şimdi sorunu daha iyi çözümleyebiliriz. Anladığım kadarıyla gece vardiyasında çalışıyorsunuz. Bu durumda eve dönüşte pek fark edileceğini zannetmiyorum. Belinize ceket sarmak etkili bir çözüm olabilir.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizce bu dikilir mi başka Pantalon yok şu anlık şirket daha getirmedi ve eve giderken nasıl gizleyebilirim belime ceketi sarıcam galiba ama tam kapatmıyor
Pantolonda fermuar yoksa ahanda öyle yırtılır.Hmm. Şimdi sorunu daha iyi çözümleyebiliriz. Anladığım kadarıyla gece vardiyasında çalışıyorsunuz. Bu durumda eve dönüşte pek fark edileceğini zannetmiyorum. Belinize ceket sarmak etkili bir çözüm olabilir.
Deliğe gelecek olursak, muhtemelen dikilmez dikilmesi durumunda sağlam olmaz. Pantolon değiştirmek veya maharetli bir terziye danışmak en doğru çözüm olur. Yardımcı olabileceğimiz başka bir durum var mı?
Konuyu mutlaka görmesini istediğim fikirleri çok değerli arkadaşlarımı etiketliyorum. @Sadettin Saran @BixiBlake @B1L0 @Mehmet Yılmaz @Gravewormszr @xxxZAURxxx
Yaw bende Fenerbahçeliyim düştüğümüz duruma bak ya sadettin saran bir iş Pantalonu gönderse çok iyi olacak yeni başkanlığının hayrına... Terzi diker değil mi ilk işim tersiye verirsem sağlam yapar gibi dediğiniz gibi.. aklıma gelmemişti çok sağolun şuan hislerime hakim olamıyorum çok kötüyüm....Hmm. Şimdi sorunu daha iyi çözümleyebiliriz. Anladığım kadarıyla gece vardiyasında çalışıyorsunuz. Bu durumda eve dönüşte pek fark edileceğini zannetmiyorum. Belinize ceket sarmak etkili bir çözüm olabilir.
Deliğe gelecek olursak, muhtemelen dikilmez dikilmesi durumunda sağlam olmaz. Pantolon değiştirmek veya maharetli bir terziye danışmak en doğru çözüm olur. Yardımcı olabileceğimiz başka bir durum var mı?
Konuyu mutlaka görmesini istediğim fikirleri çok değerli arkadaşlarımı etiketliyorum. @Sadettin Saran @BixiBlake @B1L0 @Mehmet Yılmaz @Gravewormszr @xxxZAURxxx
Ya üzülme kardeşim 2 dakikaya halleder terzi.Yaw bende Fenerbahçeliyim düştüğümüz duruma bak ya sadettin saran bir iş Pantalonu gönderse çok iyi olacak yeni başkanlığının hayrına... Terzi diker değil mi ilk işim tersiye verirsem sağlam yapar gibi dediğiniz gibi.. aklıma gelmemişti çok sağolun şuan hislerime hakim olamıyorum çok kötüyüm....
Eski çalışandan eski püskü Pantalon 2 hafta oldu hala veremediler iş kıyafetlerini ahanda sonu böyle olur işte... Alet değil bıldırcınlar sığmıyor diğer türlü küçük benim ki. Halbuki pantolunda tam oturdu darda değil ama eski diye galiba yarında öğleden sonra var sıkıntı olmaz umarım yoksa isyan edip eşofmanla gidicem işePantolonda fermuar yoksa ahanda öyle yırtılır.
Şu alet illa bir yerden çıkmalı arkadaş çaresi yok.
Yok dostum farkındayım iyi geceler sana canınız sağolsun <3Ya üzülme kardeşim 2 dakikaya halleder terzi.
Gülmemize aldırma sadece eğlence amaçlı. Sakın ola durumuna seviniyoruz diye düşünme.
Terzi mesleği, asırlardır süregelen ve hassas bir zanaattır. Dolayısıyla, bir terzinin yırtık bir pantolonu titizlikle onarabileceğinden hizmet edecek şüphe duymamak gerekir.Yaw bende Fenerbahçeliyim düştüğümüz duruma bak ya sadettin saran bir iş Pantalonu gönderse çok iyi olacak yeni başkanlığının hayrına... Terzi diker değil mi ilk işim tersiye verirsem sağlam yapar gibi dediğiniz gibi.. aklıma gelmemişti çok sağolun şuan hislerime hakim olamıyorum çok kötüyüm....
Aga öyle iş yerine inadına öylede gidecen yaptırmayacan herkes senin Bülbüle bakıp kendinden utansın.Eski çalışandan eski püskü Pantalon 2 hafta oldu hala veremediler iş kıyafetlerini ahanda sonu böyle olur işte... Alet değil bıldırcınlar sığmıyor diğer türlü küçük benim ki. Halbuki pantolunda tam oturdu darda değil ama eski diye galiba yarında öğleden sonra var sıkıntı olmaz umarım yoksa isyan edip eşofmanla gidicem işe
Mahmut reis, beynine yapay zekalı çip mi taktırdın?Terzi mesleği, asırlardır süregelen ve hassas bir zanaattır. Dolayısıyla, bir terzinin yırtık bir pantolonu titizlikle onarabileceğinden hizmet edecek şüphe duymamak gerekir.
Fenerbahçe camiasının ne kadar tutkulu ve hassas olduğunu biliyoruz. Ancak en büyük zorluklar karşısında bile metanetimizi korumak, büyük bir camianın vasfıdır. Unutmayınız ki, en iyi çözümler genellikle duygusal tepkilerin ardından gelen rasyonel kararlarla bulunur.
Dolayısıyla, bu küçük aksaklığı bir an önce gidererek günlük işlerinize odaklanmanız ve moralinizi yüksek tutmanız en doğru yaklaşım olacaktır.
Şimdi sıkıntıda şu büyük ihtimalle işe gelirken patladı allahtan otobüs gece diye boştuda kimse farketmemistir akşamda yürürken gözükmemiştir siyah diyeYa üzülme kardeşim 2 dakikaya halleder terzi.
Gülmemize aldırma sadece eğlence amaçlı. Sakın ola durumuna seviniyoruz diye düşünme.
Ohhh şimdi püfür-püfür serinŞimdi sıkıntıda şu büyük ihtimalle işe gelirken patladı allahtan otobüs gece diye boştuda kimse farketmemistir akşamda yürürken gözükmemiştir siyah diye![]()