- Reaksiyon skoru
- 102
- Konu Sahibi Konu Sahibi
niye niye söylüyorsun ama cevabını vermiyorsun niye kiOnu polise soracaksın
niye niye söylüyorsun ama cevabını vermiyorsun niye kiOnu polise soracaksın
Engelliyorum abi yeter mesaj kasıyorsun kşmseye de yardımcı olmuyorsunniye niye söylüyorsun ama cevabını vermiyorsun niye ki
NiyeOnu polise soracaksın
eskiden yaşamış babam geri taşınmışlar ha sadece babam bu arada annemde babam sayesinde almış.Anne ve babanın neden İsviçre vatandaşlığı var
soruyu soran benim zaten yardımcı olacak bend değilimEngelliyorum abi yeter mesaj kasıyorsun kşmseye de yardımcı olmuyorsun
mesaj kasmak yasak mıAnne ve babanın neden İsviçre vatandaşlığı var
EngelleEngelliyorum abi yeter mesaj kasıyorsun kşmseye de yardımcı olmuyorsun
yasakNiye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eskiden yaşamış babam geri taşınmışlar ha sadece babam bu arada annemde babam sayesinde almış.
soruyu soran benim zaten yardımcı olacak bend değilim
mesaj kasmak yasak mı
Engelle
Aynenyasak
bu konuda hava atmak herkes ister ama kimse çocuk değil 1 konudan sonra salarsın
Ayrıca o kadar vatandaşlık rehberi atmışsın kendi pasaportunun özelliğini bilmiyorsun , ki onlarda kopyala yapıştır zaten
evet copy paste yaptım hava attım tutuklayın beni neyse zaten yapılacak tüm ülkeleri yaptım artık yapılacak ülke kalmadı gerek yokyasak
bu konuda hava atmak herkes ister ama kimse çocuk değil 1 konudan sonra salarsın
Ayrıca o kadar vatandaşlık rehberi atmışsın kendi pasaportunun özelliğini bilmiyorsun , ki onlarda kopyala yapıştır zaten