Işyeri ve yeni sorunlar...

Reaksiyon skoru
38
şöyle söylim işyerinde ileri derecede gruplaşma var. mesela orda belli bir grup var sabahları hep beraber oturup kahvaltı yapıyorlar ama gelip beni çağıran eden davet eden yoktur. aynı şekil de öğlen yemeğinde hepsi bir oturup aynı masada yemek yiyor bende genelde onlardan bağımsız ayrı takılıyorum. iş hayatında bazı şeylere katlanmak dayanmak gerçekten çok zor oluyor başına benzer şeyler gelen var mı acaba

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
şöyle söylim işyerinde ileri derecede gruplaşma var. mesela orda belli bir grup var sabahları hep beraber oturup kahvaltı yapıyorlar ama gelip beni çağıran eden davet eden yoktur. aynı şekil de öğlen yemeğinde hepsi bir oturup aynı masada yemek yiyor bende genelde onlardan bağımsız ayrı takılıyorum. iş hayatında bazı şeylere katlanmak dayanmak gerçekten çok zor oluyor başına benzer şeyler gelen var mı acaba

İş yerlerinde olur böyle şeyler, takma kafana. Yalnızlık her zaman kötü bir şey değildir.

Bu zamana kadar hiç gruplaşmanın olduğu bir iş ortamına denk gelmedim. Varsa bile çok sosyal bir insan olmadığım için söylemedikleri takdirde haberim olmazdı. Ofis ortamında bu şekilde gruplaşmaların olduğunu duymuştum ama mavi yaka statüsünde çalışanlar için çok nadirdir diye tahmin ediyorum.

Kankam benim de iş yerimde böyle durumlar mevcut. Ofiste çalışıyorum. Ofis ortamında 4-5 erkeğiz ve sadece fabrika içerisinde değil fabrika dışarısında da gruplaşıp bir şeyler yapıyorlar. Beni çağıran , gören yok. Dediğin gibi meseleler bende de mevcut yani (uzun uzun yazmak istemedim.) Ben sadece bilgisayardan ve donanımından bilgili olduğum için beni kullanıyorlar.

Hocam iş yerleri öyle garip yerler ki. O birlikte oturan insanlar dağıldıkları zaman arkalarından birbirleri hakkında konuşurlar, sallamadakları şey kalmaz. O yüzden hiç takılma işine ve maaşına bak. Çoğu yapmacık samimiyet

Maalesef bu hayatın her yerinde olan bir şey okulda da böyledir , üniversitede de böyledir , restorana gidince de olabilir.
Çözümü önemsememek ki maalesef herkes yapamıyor.

Bizde de var ama hafiften alıyorlar belli etmiyorlar, hem diğer otelyede Türk abi çalışıyor arada geliyor bize ve başlıyor Tayyip reisin kavgası. Bizimkiler Tayyip reisin her şey yaptığını iddia ediyor Türk abimizse ülke kötü durumda dahada düzelmez diyor. Komedi kopuyor resmen

Geri