samet4747
80+ Platinum
Bir konu da sadece konu hakkında mı konuşulacak?Sen ne alaka be? Konu ile alakasız mesaj yazmasına tepki gösterdim. Gerici bir şey yok ortada.
Bir konu da sadece konu hakkında mı konuşulacak?Sen ne alaka be? Konu ile alakasız mesaj yazmasına tepki gösterdim. Gerici bir şey yok ortada.
EVET?Bir konu da sadece konu hakkında mı konuşulacak?
Hiç esneme olmayacak yani??EVET?
Dostum adam İtalya'dan PC almak istiyor. Diğer adam niye İtalya diye soruyor. Gereksiz mesaj, rapor sebebi. Çok merak ettiyse özelden veya profilden sorabilir. İyi günler.Hiç esneme olmayacak yani??
italyada yaşıyosa italyan forumda falan yazardı burdaki çoğu kişi bilmez milleti germeSen ne alaka be? Konu ile alakasız mesaj yazmasına tepki gösterdim. Gerici bir şey yok ortada.
Sen ne alaka be? Konu ile alakasız mesaj yazmasına tepki gösterdim. Gerici bir şey yok ortada.
Senin bu gergiliğin beni zerre ilgilendirmiyor, gerginsen beni de germe.
Neden İtalya?
Milleti gerdiğim falan yok. Benim genel olarak konuşma tarzım böyle.italyada yaşıyosa italyan forumda falan yazardı burdaki çoğu kişi bilmez milleti germe
Ucuz yakalamak amacı ile isteyip istemediğini teyit ediyor belki? İyi günler.Dostum adam İtalya'dan PC almak istiyor. Diğer adam niye İtalya diye soruyor. Gereksiz mesaj, rapor sebebi. Çok merak ettiyse özelden veya profilden sorabilir. İyi günler.
Ya sen anlamak istemiyorsun ya da ben anlatamıyorum. Adam önerisini yapsın merak ettiyse özelden sorsun.Ucuz yakalamak amacı ile isteyip istemediğini teyit ediyor belki? İyi günler.
Amazon.it: elettronica, libri, musica, fashion, videogiochi, DVD e tanto altroİtalyadan PC Alıcam site arıyorum çok aradım ama bulamadım
Konu ile alakalı bir durum, her neyse iyi forumlar.Ya sen anlamak istemiyorsun ya da ben anlatamıyorum. Adam önerisini yapsın merak ettiyse özelden sorsun.
qp sinerji dfs blgisayar itopya buraları kovalamak lazım güzel sistemler düşüyor arada.site önerirmisin dedim
Şuan hepiniz konuyu kirletiyorsunuz madem konuyu kirletmek istemiyorsun bu laf dalaşına özelden devam edebilirsinizDostum adam İtalya'dan PC almak istiyor. Diğer adam niye İtalya diye soruyor. Gereksiz mesaj, rapor sebebi. Çok merak ettiyse özelden veya profilden sorabilir. İyi günler.