Neler Yeni

İTD (İnternet Teknik Destek) Kulübü Yeni Katılımcılarını Arıyor!

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Sa beyler yakın zamanda internet alıcaz Millenicom da 38mbps gösteriyor altyapı sizce millenicom alıyım mı ?
Akıllı sınırsız da şöyle bir sıkıntı var evde genellikle 5 den sonra net kullanılıyor o yüzden tercih etmiyeceğim büyük ihtimalle
Bütçe 100tl yi aşmasın
Yeni konu açmalısın. Burası başka.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Bildiğiniz üzere forumdaki internet ve teknik destek konularına bakan kullanıcılardan bazıları eksilmeye devam ediyor.

Bu eksiklik ise foruma yeni katılan kullanıcıların "Kimin doğruyu, kimin yanlışı söylediğini" bilmemesinden kaynaklanıyor.
Yani örnek veriyorum birisi diyor "Millenicom iyi" diğeri diyor "TurkNet güzel bak al kodumla gir" falan. Karışıklık oluyor yani.

O kadar karışıklık oluyor ki @TECHNO şahit.
Bir modem önerisi konusunda bir arkadaş "SuperBox kullanan arkadaşının CS:GO Üzerinde 1ms ping aldığını hatta maksimum 10ms civarı gördüğünü" söyledi.
Hadi eyvallah çıkış sunucusuna kadar 10ms max görebilir ama sonrası için bu durum imkansız gibi bir şey.

Bu tür gereksiz bilgi kirliliklerinin oluşmaması ve insanların daha kolay bir şekilde desteğe ulaşabilmesi için İnternet Teknik Destek Kulübü 'nü kurmayı planlıyorum.

@Mehmet Yılmaz hocam izin verirse kulübü kuracağız.

İmzaya ... ekleme zorunluluğu yok. Hakkında veya İmza kısmına aşağıya bırakacağım metni ekleyebilirsiniz.
Katılmadan önce bana bildirmenizi tavsiye ederim çünkü forum içerisinde bir grup da kuracağız (Toplu mesaj).

Katılacak arkadaşlar lütfen bu konularda bilgili olsunlar, lakin bilgisi olmayan birisi katılmaz diye düşünüyorum. Forumda bilgisi en alt seviyede olan kişiye bile birçok şey anlattık.
Bilgi bulaşıcıdır demişler. Doğru. Ve Bilgi bulaştırmaya devam edeceğiz 👊💪

İmza veya hakkında metni.
İTD Üyesi

Taleplerinizi bekliyorum. Geç cevap verirsem affola dersim var :)

Mesaj otomatik birleştirildi:

hayret. bu kadar isteksiz de olunmaz ama.
Hocam bu konular hakkında bir fikrim yok ama katılmak istiyorum hem meraklıyım öğrenmiş olurum ne dersiniz?

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Bildiğiniz üzere forumdaki internet ve teknik destek konularına bakan kullanıcılardan bazıları eksilmeye devam ediyor.

Bu eksiklik ise foruma yeni katılan kullanıcıların "Kimin doğruyu, kimin yanlışı söylediğini" bilmemesinden kaynaklanıyor.
Yani örnek veriyorum birisi diyor "Millenicom iyi" diğeri diyor "TurkNet güzel bak al kodumla gir" falan. Karışıklık oluyor yani.

O kadar karışıklık oluyor ki @TECHNO şahit.
Bir modem önerisi konusunda bir arkadaş "SuperBox kullanan arkadaşının CS:GO Üzerinde 1ms ping aldığını hatta maksimum 10ms civarı gördüğünü" söyledi.
Hadi eyvallah çıkış sunucusuna kadar 10ms max görebilir ama sonrası için bu durum imkansız gibi bir şey.

Bu tür gereksiz bilgi kirliliklerinin oluşmaması ve insanların daha kolay bir şekilde desteğe ulaşabilmesi için İnternet Teknik Destek Kulübü 'nü kurmayı planlıyorum.

@Mehmet Yılmaz hocam izin verirse kulübü kuracağız.

İmzaya ... ekleme zorunluluğu yok. Hakkında veya İmza kısmına aşağıya bırakacağım metni ekleyebilirsiniz.
Katılmadan önce bana bildirmenizi tavsiye ederim çünkü forum içerisinde bir grup da kuracağız (Toplu mesaj).

Katılacak arkadaşlar lütfen bu konularda bilgili olsunlar, lakin bilgisi olmayan birisi katılmaz diye düşünüyorum. Forumda bilgisi en alt seviyede olan kişiye bile birçok şey anlattık.
Bilgi bulaşıcıdır demişler. Doğru. Ve Bilgi bulaştırmaya devam edeceğiz 👊💪

İmza veya hakkında metni.
İTD Üyesi

Taleplerinizi bekliyorum. Geç cevap verirsem affola dersim var :)

Mesaj otomatik birleştirildi:

hayret. bu kadar isteksiz de olunmaz ama.
Alp ab bende üye olabilirmiyim

Top Bottom