item satış hesap satın alma

Lyrox1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
1.soru Merhaba bir PUBG Mobile hesabı alacağım item satış üzeri satıcı site üzerinden satıyor ve tek bağ var ben satın al kısmına girdiğim zaman ne gibi olaylar oluyur
2.soru ben mesela yemin ederimki hesap çalma gibi bir niyetim yok fakat ben hesaba girdiğimde e-posta bağlayıp çalabilirmiym ve paramıda geri alabiliyor muyum neden soruyurum bende de bir hesap var satacamda o yüzden

1662423563282.png

hocam öncelikle bu yemin işini geçmelisiniz bence size hitaben demiyorum
ayrıca itemsatışda genelde satıcı değil alıcı mağdur oluyor

İtemsatış her zaman alıcıyı mağdur eden bir site. Satıcıların yalansız %80'i dolandırıcı. İtemsatış da bu dolandırıcıların arkasında durup, alıcıları yüzüstü bırakıyor. Kesinlikle alışveriş yapmanı tavsiye etmem.

İtemsatış her zaman alıcıyı mağdur eden bir site. Satıcıların yalansız %80'i dolandırıcı. İtemsatış da bu dolandırıcıların arkasında durup, alıcıları yüzüstü bırakıyor. Kesinlikle alışveriş yapmanı tavsiye etmem.
gamesatış nasıl peki

Itemsatis da puanı çok yüksek olanlardan alın sıkıntı yok. Bende hiç sıkıntı olmadı steam hesabı alırım. Zaten sen satacam.diyosun

Şimdi yemin ederim çalmayacağım diyorsun, sonrasında bende bir hesap var eposta bağlayıp geri alsam paramı da geri alabiliyor muyum diyorsun. Anlıyorum seni. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,895
Üyeler
183,786
Son üye
salvira
Geri