Neler Yeni

İtem Satış Sitesi Güvenilir midir ?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
orası öylede o çok zor artık ya önüne geçemiyorlar
Tartışılır. Bi algoritma buldum ben ban yemiyorum, 3-4 defa smurf açıp plat-elmasa çıkıp sattım. 200-300 tl kar elde ettim sadece oyun oynayarak :D

Sahra16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sahra Karaca
Ben bu siteden düzenli olarak ligi düşük Valorant hesapları alıyorum ve kasıp daha pahalıya satıyorum. İlan sisteminde falan hiçbir problem yaşamadım 45den fazla işlemim oldu. Ara sıra kazandığım paralarla valorant points de satın alıyorum onlar da hem indirimli hem de anında geliyor kodlar. memnunum yani kısaca öneririm

pokemon33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Yılmaz
Ben sadece valorant hesabı değil diğer oyun hesaplarından da aldım dostum bir sorun olmadı satıcının başarılı işlem sayısına ve güvenilir olup olmadığına bak mesaj at satıcı kısa zamanda dönüyorsa zaten satmak istiyordur sahra16'nında dediği gibi itemsatış'da vpler acayip ucuz bide

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
3.8K Hit?

pokemon33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Yılmaz
valla dostum ben itemsastış'tan sürekli alışveriş yapıyorum hiç te sorun yaşamadım

nowongame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Salim
İlgilendiği Kategoriler
Discord
Instagram
nowongame
Steam
https://steamcommunity.com/id/imnowongame/
Twitter
nowongame
Facebook
nowongame
Discord
https://discord.gg/turkiye
Reddit
nowongame

doqer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ahmet Döğer
hayır sakın güvenme 200tl dolandırdılar!

Erencebir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren
bu hit neymis la

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Güvenilirdir dostum fakat Valorant için hesap satışı yasak olduğu için sorumluluk kabul etmeyebilirler. Binlerce liralık satış yaptım orada ve paramı çektim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Zabaleta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berk yılmaz
İtem Satış Sitesi Güvenilir midir ?
tek kelimeyle tuvalet çukuru gibi bir site satıcılarının yüzde 90 ı dolandırıcı ve site sahipleri asla ama asla u satıcıların mağazalarını kapatmaz VE AKSİNE sizin taleplerinize cevap vermeden kapatır ve sonra da SİZİN hesabınızı kapatır ! Bu kadar gerzek bir sistem görmedim hayatımda, katil olma sebebi verir size yani. Satıcıları size ana avrat küfreder ama sizin hesabınız kapatılır. Çünkü site sahiplerinin cebine para girdiği sürece hiç sorun yok böyle devam. Sakın ama sakın hiçbir şekilde bu siteden hiçbir şey almayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adem Çelik
Merhaba, güven konusunda ben daha önce alışveriş yaptım valorant hesabı satın aldım aslında kullanıcılar hesap satımı yapıyor sitenin kendisi sonuna kadar güvenilir baktığımızda kurumsal bir firma hatta kendi makalelerinin linki de mevcut link ürün olarak adlandırdıkları e-pin tarzı kodların satışını kendileri yapıyor kullanıcılar tarafından ise ilanlar olarak adlandırdıkları hesap oyun içi itemlerin satışı yapılmaktadır sistemlerine uygun hareket edip kontrollü alışveriş yapılır ise bence sorun yaşamazsınız.

Top Bottom