İtem Satışdan Rust alınır mı??

REIS TR

80+
Reaksiyon skoru
40
Rust oynamayı çok seviyorum fakat kendi hesabımda yok onun çin almayı düşünüyorum rust da çk nadir indirime girdiği için ucuza başka siteden almayı düşünüyorum oda itemsatış da 121 başarılı satışı var ve değiştirilebilir e mail ve şifre avantajı var fiyatı ise 375 tl sizce alınır mı??

Hesabı her türlü geri çekebilir bilgin olsun.

Rust oynamayı çok seviyorum fakat kendi hesabımda yok onun çin almayı düşünüyorum rust da çk nadir indirime girdiği için ucuza başka siteden almayı düşünüyorum oda itemsatış da 121 başarılı satışı var ve değiştirilebilir e mail ve şifre avantajı var fiyatı ise 375 tl sizce alınır mı??
alınmaz hesabı geri alabiliyorlar mail güvencesi var sanma ilk mail olayı ile geri alırlar işini garantiye al paraya kıy steamden al

İndirimde 9 dolar civarına düşüyor. Acelen yoksa bekle indirime girince steamden al.

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa
İtemsatış alınacak son yerlerden.

İndirimleri bekleyip satın al, o tür yerlerden alınan hesaplar pek sağlıklı değil.

rust indirime girdi almak istersen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,268
Üyeler
173,788
Son üye
Roglue
Geri