samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 564
capcut pro ile fiverrda iş yapmayı düşünüyorum da nasıl müşteri bulunur bilen var mı
pro hesabı aldınmı aldıysan nerden aldın hocam biraz bilgi verebilirmisncapcut pro ile fiverrda iş yapmayı düşünüyorum da nasıl müşteri bulunur bilen var mı
almadım hocam henüzpro hesabı aldınmı aldıysan nerden aldın hocam biraz bilgi verebilirmisn
hocam nerden almayı planlıyornunuz item satıştan bakiye yüklemeyi denedim bişeyler oldu canlı desteğe yazıyom ilgi yok bilginiz olsunalmadım hocam henüz
amcam okul müdürü nasıl alıyoruzCanva'yı bazı öğretmenler sınıf oluşturup cüzzi rakamlara sınıfına dahil ediyor sizi ömür boyu. 3-4 sene önce 10 liraya aldığım canvayı hala kullanıyorum pro olarakPaylaştığınız site hakkında bilgim yok, canva için alternatif olarak dediğimi düşünebilirsiniz. Hatta öğretmen arkadaşınız varsa ücret ödemenize bile gerek yok
![]()
hesap verdiklerini söylüyorlar.hocam bunu aldıktan sonra nasıl aktif ediyoruz @TahinPekmez @Sansar Salvo
Google hesabı mantığı mı sanırsam öyle anladımhesap verdiklerini söylüyorlar.
aynen ama uygulama üzerinden yapiyorsun galiba, bende alacam 1 aylık gece 1 gibi alırımGoogle hesabı mantığı mı sanırsam öyle anladım
nerden alcaksın hocam bende almayı düşünüyorumda fikir olur aldıktan sonra bilgilendirisen bide sevinirmaynen ama uygulama üzerinden yapiyorsun galiba, bende alacam 1 aylık gece 1 gibi alırım
amcam okul müdürü nasıl alıyoruz
capcut için var mı
3 aylık capcut pro aldım şuan tel ve pc de aktifnerden alcaksın hocam bende almayı düşünüyorumda fikir olur aldıktan sonra bilgilendirisen bide sevinirm