- Konu Sahibi Konu Sahibi
bir kaç gün daha bekleyeceğim galiba.Tekrar deneyim dedim satın aldım stok getirdiler galiba
bir kaç gün daha bekleyeceğim galiba.Tekrar deneyim dedim satın aldım stok getirdiler galiba
Ürün geldi mi? Elinize veya kullanınca geri bildiriminizi merak ediyorum. Bugün baktım, 12999 düşmüş.Tekrar deneyim dedim satın aldım stok getirdiler galiba
Yok hocam iptal ediyorlar mesajı görünce tekrar denedim yine iptal ettilerÜrün geldi mi? Elinize veya kullanınca geri bildiriminizi merak ediyorum. Bugün baktım, 12999 düşmüş.
Onu mağazadan alabiliyordun galiba sinerji idi 9800e siteden alırsan 10800dü oda güzel fiyattı ama sırf mağazaya sebep o fiyat yaptıkları için inat ettim almadım bende beyazını bekliyorum 10k düşerse alacağım3 Hafta önce 11k falandı amazonda 1.5 ay önce falan 9800e falan düşmüştü galiba
İncehesapda 11 düşmüştü galiba yanlış hatırlamıyorsamOnu mağazadan alabiliyordun galiba sinerji idi 9800e siteden alırsan 10800dü oda güzel fiyattı ama sırf mağazaya sebep o fiyat yaptıkları için inat ettim almadım bende beyazını bekliyorum 10k düşerse alacağım
Bunlar ürünü stoktan çekeceğine fiyatı aşağı çekiyorlar anlamadım.Yok hocam iptal ediyorlar mesajı görünce tekrar denedim yine iptal ettiler
Jetkilik’le aramda problem vardı artcis pro almıştım ordan değişim olmuştu gene sorunlu olunca iade ettim 37 gün sonra iade ettiler parayıJetklik mağzasıda 12.999 amazon ve hepsiburada da