Versiyonlara takılma hepsi pc ile uyumluevet onları biliyorum pc versiyonunu almam lazım benim kullanımıma en uygun o
Versiyonlara takılma hepsi pc ile uyumluevet onları biliyorum pc versiyonunu almam lazım benim kullanımıma en uygun o
bende nova 7 var tüm ayarları yaptıktan sonra dipses sorunu falan olmuyor kendi ayarındada ufak dipses vardı ayarları düzgün yapmak önemliben nova 5p almıştım dün elime ulaştı ne ayar yaptıysam dip sesmi diyim veya ugultu gibi bir ses geldigi için iade etme kararı aldım ama prolarına güzel diyorlar
bende de nova 7 var hocam ama ben duyamadım şahsenbende nova 7 var tüm ayarları yaptıktan sonra dipses sorunu falan olmuyor kendi ayarındada ufak dipses vardı ayarları düzgün yapmak önemli
çok dipten vardı çözülüyor hocam zaten uygulama çok detaylıbende de nova 7 var hocam ama ben duyamadım şahsen
PC,PS5 ve telefon da kullanacağım.Versiyonlara takılma hepsi pc ile uyumlu
kulaklıktan memnun musun?Amazon depo'ya gelmişyi geçen ay.
Beyazı 9600'e aldım.
Depo olduğuna bakma. Dock falan stickerleri fabrikasyon duruyordu üstünde. Sadece alan kişi açmış iade etmiş.
Çok kullanmadım ama genel olarak beğendim.PC,PS5 ve telefon da kullanacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kulaklıktan memnun musun?
Teşekkürler, biraz daha bekleyip öyle alacağım. benim için 11-12k bandına düşse yeterli.Çok kullanmadım ama genel olarak beğendim.
bu kötü oldu işte illaki gelir stok ama aynı fiyat olur mu? bilemedim.Hocam bugün ben almayı denedim ama hep iptal edildi sonra desteğe yazdım stokta kalmamış kaldırmayı unutmuşlar
trendyol da satıcısı vatan beyaz hali fiyatı düşmüştü ama bende aynı şekilde kirlenir diye almak istemiyorumXbox versiyonunu alayım dedim 2.bataryaları hep bozuk çıkmış 2025 yılındaki yorumlara baktım ondanda vazgeçtim beyaz olmasıda korkuttu biraz kirlenir diye fiyatıda 12549 biraz cezbetti beni