İtemsatış gibi yerleden CapCut Pro yıllık lisanslar alınır mı?

kendi sitelerinde yıllık 2000-3000 tl arası falan hocam premier pro dan bile çok daha pahalı
İtemsatış üzerinden en kötü bir aylık al kullan 30₺ falan zaten, bir şey olursa ya iade alırsın ya da yenisini alırsın. Çok önemli bir miktar değil zaten.

sanal kart garantidir ama zaten aracı ödeme firması kullanıyorlar paywant olması lazım. Bir sıkıntı olacağını sanmam kart bilgileri girerken.

Ben aldım 1 ay dolmadan hesap gitti 30 tl biseydi önemli degilde surekli hesaba hindistanlı afgan ve pakiler giriyor plati den alınan hesaplar

sanal kart garantidir ama zaten aracı ödeme firması kullanıyorlar paywant olması lazım. Bir sıkıntı olacağını sanmam kart bilgileri girerken.
iban yolu , havale ödeme yöntemi nasıl güvenli mi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aldım 1 ay dolmadan hesap gitti 30 tl biseydi önemli degilde surekli hesaba hindistanlı afgan ve pakiler giriyor plati den alınan hesaplar
peki satın alımdan itibaren video kaydı alın diyor sizce almalı mıyım video kaydı gerekli mi

Ho
iban yolu , havale ödeme yöntemi nasıl güvenli mi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki satın alımdan itibaren video kaydı alın diyor sizce almalı mıyım video kaydı gerekli mi
Hocam direkt siteden alacaksınız diye biliyorum. O farklı alımlar için. İtemsatışın aracı olduğu, 3. kişilerin sattığı satışlar için.

Bilgileri değişen hesaptan alacaksın, biraz gözü açık tutmak lazım. Yıllardır bir yanlışını görmedim 2 bin dolandırıldım hemen paramı geri verdiler 30 dakika sürmüştü. Babadır yani.
Konudaki bilgileri degismeyen hesap. :) buna istinaden yazdim. Bilgisi değişen hesapta zaten çalınma durumu olmaz.

bilgileri sana veriyor giriyorsun değiştiriyorsun
işte nerden değişiyor hocam ben uygulamayı inidrdim bulamadım kod mod falan mı veriyor nerden yazıcam kodu veya e posta şifre şeklinde verip o hesabamı giricem

Geri