Neler Yeni

İtemsatış gibi yerleden CapCut Pro yıllık lisanslar alınır mı?

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Anıl G
ben almıştım 1 aylık capcut pro 20 liraya aldım sorunsuzca 1 ay kullandım :D

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Ares Blackrosa
kendi sitelerinde yıllık 2000-3000 tl arası falan hocam premier pro dan bile çok daha pahalı
İtemsatış üzerinden en kötü bir aylık al kullan 30₺ falan zaten, bir şey olursa ya iade alırsın ya da yenisini alırsın. Çok önemli bir miktar değil zaten.

Nezha

80+ Bronze
sanal kart garantidir ama zaten aracı ödeme firması kullanıyorlar paywant olması lazım. Bir sıkıntı olacağını sanmam kart bilgileri girerken.

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Şahin Berkay Altun
Ben aldım 1 ay dolmadan hesap gitti 30 tl biseydi önemli degilde surekli hesaba hindistanlı afgan ve pakiler giriyor plati den alınan hesaplar

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Reaper
sanal kart garantidir ama zaten aracı ödeme firması kullanıyorlar paywant olması lazım. Bir sıkıntı olacağını sanmam kart bilgileri girerken.
iban yolu , havale ödeme yöntemi nasıl güvenli mi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben aldım 1 ay dolmadan hesap gitti 30 tl biseydi önemli degilde surekli hesaba hindistanlı afgan ve pakiler giriyor plati den alınan hesaplar
peki satın alımdan itibaren video kaydı alın diyor sizce almalı mıyım video kaydı gerekli mi

Nezha

80+ Bronze
Ho
iban yolu , havale ödeme yöntemi nasıl güvenli mi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki satın alımdan itibaren video kaydı alın diyor sizce almalı mıyım video kaydı gerekli mi
Hocam direkt siteden alacaksınız diye biliyorum. O farklı alımlar için. İtemsatışın aracı olduğu, 3. kişilerin sattığı satışlar için.

Top Bottom