- Konu Sahibi Konu Sahibi
kendi sitelerinde yıllık 2000-3000 tl arası falan hocam premier pro dan bile çok daha pahalıKendi siteleri
kendi sitelerinde yıllık 2000-3000 tl arası falan hocam premier pro dan bile çok daha pahalıKendi siteleri
ben 1 yıllık alacam sorun olur mu sizceben almıştım 1 aylık capcut pro 20 liraya aldım sorunsuzca 1 ay kullandım
bilemedim 1 yıl biraz uzun bir süre satıcı güvenilir midir bilemem. dediğim gibi 1 ay 1 ay alın bence benim gibiben 1 yıllık alacam sorun olur mu sizce
İtemsatış üzerinden en kötü bir aylık al kullan 30₺ falan zaten, bir şey olursa ya iade alırsın ya da yenisini alırsın. Çok önemli bir miktar değil zaten.kendi sitelerinde yıllık 2000-3000 tl arası falan hocam premier pro dan bile çok daha pahalı
iban yolu , havale ödeme yöntemi nasıl güvenli mi hocamsanal kart garantidir ama zaten aracı ödeme firması kullanıyorlar paywant olması lazım. Bir sıkıntı olacağını sanmam kart bilgileri girerken.
peki satın alımdan itibaren video kaydı alın diyor sizce almalı mıyım video kaydı gerekli miBen aldım 1 ay dolmadan hesap gitti 30 tl biseydi önemli degilde surekli hesaba hindistanlı afgan ve pakiler giriyor plati den alınan hesaplar
Hocam direkt siteden alacaksınız diye biliyorum. O farklı alımlar için. İtemsatışın aracı olduğu, 3. kişilerin sattığı satışlar için.iban yolu , havale ödeme yöntemi nasıl güvenli mi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki satın alımdan itibaren video kaydı alın diyor sizce almalı mıyım video kaydı gerekli mi