Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,312
Dostlar gerek paylaşımlı hesap satma olsun (rdr2 last of us gibi gibi) mantığını çözdüm. bunun yanında discord aktif üye botu, 1 aylık netflix 1 aylık gamepass gibi şeylerde var ama bunları bilmiyorum. sadece oyundan bile 1 haftada 8k kazandığını söyledi arkadaş. Last of us part2 4 günde 300 satmış ve 40tl den siz hesaplayın. paylaşımlı hesapların oto teslimatı vb. çok kolay site desteği veriyor. sadece discord aktif üye botu vb. gibi şeylerde masa başı aktif olman gerekiyor ama fazla paralarda gözüm yok harçlık çıksın yeter. Sizce yapılır mı babam bile heveslendi gereken desteği veririm 10k veririm bir sürü oyun alırsın sonra onları paylaşımlı yaparsın denersin gibi şeyler diyor fakat ben 10k değilde 2 3k vermek istiyorum olayı bi anlamalık. yeni satıcı olmuş birisi 4 günlük ilan dophing yaparak (180tl) 300 başarılı işleme ulaşmış üstelik sadece the last of us part2 den. sizin düşünceleriniz yorumlarınız nedir?
iyi bir shop ismi güzel satış resimleri bir iki dophing yapsak ilk zamanlarda fazla gözüm yok kazançta 20 30 satış yaparım diye düşünüyorum müşteri memnuniyetini iyi tutsam tutunurum gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iyi bir shop ismi güzel satış resimleri bir iki dophing yapsak ilk zamanlarda fazla gözüm yok kazançta 20 30 satış yaparım diye düşünüyorum müşteri memnuniyetini iyi tutsam tutunurum gibi