Kanka bilmiyorum ki iki türlüde heyecan arayanlar için güzel bir şeyHocam random keymi bu hesap mı?
Kanka bilmiyorum ki iki türlüde heyecan arayanlar için güzel bir şeyHocam random keymi bu hesap mı?
sakın alam çöp ben denedim berbat şeyler çıkıyorArkadaşlar itemsatış steam random key almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Güvenilir midir?
Arkadaşlar itemsatış steam random key almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Güvenilir midir?
https://www.itemsatis.com/steam-random-key/tr-de-tek-en-az-850tl-oyun-key-ultra-vip-451204.html
şu da var bir de çok merak ettim hangi oyunlar çıkıyormuş
Hocam 25 TL'den 3 adet alacapım bunların hepsi AA oyunlar dimi 850 tl lik bir de. 850 TL değerin de bir oyun mu yoksa 850 TL toplam tutarın da 4 5 oyun mu çıkıyorMerhaba hocalarım, bahsettiğiniz ilanlar bana ait ilanlar BeyOyun mağazası altında 4 yıldan beri bu işin toptan kısmını yapıyorum. Zaten 850 TL üstü keyi ilk ben itemsatışa sürdüm sonrasında bazı arkadaşlarda görüp ilan girdi fakat en ucuz ilanı gene ben koydum şuan.
Verilen fiyat garantisi altında asla oyun gelmez bunun garantisini veriyorum 10 katını geri iade etmeye hazırım, bir gün denerseniz umarım güzel oyunlar çıkar Mağaza linkimi bırakıyorum ürünlerimi inceleyebilirsiniz.
BeyOyun - Üyenin Profili ve İlanları | İtemsatış
Türkiye'nin En Büyük Oyuncu Pazar Yeri İtemsatış'da BeyOyun kullanıcısının profilini ve ilanlarını görüntüleyinwww.itemsatis.com
Hangi tür oyunlar çıkıyor hocam? 20 TL'ye rdr 2 beklemiyorum tabi ama bu tür oyunlar çıkıyor mu ihtimali nedir?Merhaba hocalarım, bahsettiğiniz ilanlar bana ait ilanlar BeyOyun mağazası altında 4 yıldan beri bu işin toptan kısmını yapıyorum. Zaten 850 TL üstü keyi ilk ben itemsatışa sürdüm sonrasında bazı arkadaşlarda görüp ilan girdi fakat en ucuz ilanı gene ben koydum şuan.
Verilen fiyat garantisi altında asla oyun gelmez bunun garantisini veriyorum 10 katını geri iade etmeye hazırım, bir gün denerseniz umarım güzel oyunlar çıkar Mağaza linkimi bırakıyorum ürünlerimi inceleyebilirsiniz.
BeyOyun - Üyenin Profili ve İlanları | İtemsatış
Türkiye'nin En Büyük Oyuncu Pazar Yeri İtemsatış'da BeyOyun kullanıcısının profilini ve ilanlarını görüntüleyinwww.itemsatis.com
Hocam rdr2'nin fiyatı 850 tl nin altında kalır, radom key olduğu için oyun listesi elimizde yok fakat güzel A++ oyunlar çıktığını da görebilirsin mağaza yorumların başka forumlardaki satışlarımda da Bathman Oyun paketi veya arma oyun paketleri çıktığını duydum keşke ben kullansaymışım o kodları demedim değil açıkçası Oyunların yüksek çoğunluğu üst düzey oyunlardır. Bol şans şimdidenHangi tür oyunlar çıkıyor hocam? 20 TL'ye rdr 2 beklemiyorum tabi ama bu tür oyunlar çıkıyor mu ihtimali nedir?
Hocam 25 TL'den 3 adet alacapım bunların hepsi AA oyunlar dimi 850 TL lik bir de. 850 TL değerin de bir oyun mu yoksa 850 TL toplam tutarın da 4 5 oyun mu çıkıyor
Sonuçları paylaşır mısınız?Hocam 25 TL'den 3 adet alacapım bunların hepsi AA oyunlar dimi 850 TL lik bir de. 850 TL değerin de bir oyun mu yoksa 850 TL toplam tutarın da 4 5 oyun mu çıkıyor
kurt var bende deniyorum arkadaşlar ne çıktığını yazacağımrez böyle şeyler çok heyecan ediyor insanı ya
Almayın, aldırmayın çıkan şeye bak yılın oyunu hocam