İtemsatış random steam key alınır mı?

Merhaba hocam, öncelikle almayın, aldırmayın diyerek haksız bir baltalama yaptığınızı düşünüyorum beğenmediğiniz bir oyun çıktığını tabikide söyleyebilirsiniz fakat sadece bir kod alarak böyle bir yargıya varmanız çok saçma. Random teslim edilen oyunlar olduğu zaten belirtiliyor şimdi beğenmediğiniz oyun çıktı diye alınmaması gereken bir ürün mü oluyor? Tek kod alıp istediğiniz bir oyun çıkmayabilir doğaldır bu baltalamanızı gerektirmez. Ayrıca yüksek fiyatlı oyunu kütüphanenize katmak steam hesabınızın değerini bir hayli fazla arttırır, yabancı forumlarda insnlar bu kodları hesap değeri arttırmak için kullanıp hesapları satıyorlar. Gene de bana item satıştan bir mesaj atarsanız bir random key daha hediye edeyim şansınızı deneyin. İyi günler dilerim.
hocam bu ürün ile hesabımın değeri artıyorsa ve birisi satın alacaksa o arkadaşa bi balya da samanı ben hediye edeceğim, iyi çalışmalar

Sonuçları paylaşır mısınız?
Hocam yeni gördüm yazdığınızı bu akşam alacağım 3 adet bakalım neler çıkacak akşam saat 21.30 da konuyu hortlatırım 😂. İşten dolayı PC geçemedim bakalım akşam ne çıkacak deneyelim şansımızı 😂😂

Hocam yeni gördüm yazdığınızı bu akşam alacağım 3 adet bakalım neler çıkacak akşam saat 21.30 da konuyu hortlatırım 😂. İşten dolayı PC geçemedim bakalım akşam ne çıkacak deneyelim şansımızı 😂😂
Sonucu yazın hocam çok merak ediyorum. Ama zaten 850 TL üstünde fiyatlandırma olan çok fazla oyun yok. Bir kaç tanesi çok kaliteli bildiğimiz oyunlar onların dışındakiler saçma pixel oyunlar. COD MW2, NFS Unbound gibi oyunların çıkacağını sanmıyorum.

Sonucu yazın hocam çok merak ediyorum. Ama zaten 850 TL üstünde fiyatlandırma olan çok fazla oyun yok. Bir kaç tanesi çok kaliteli bildiğimiz oyunlar onların dışındakiler saçma pixel oyunlar. COD MW2, NFS Unbound gibi oyunların çıkacağını sanmıyorum.
Arkadaşlar şu anda almaya gidiyorum :D Allah sonumuzu hayır etsin :D Video çekeceğim yt atarım :D

Neredesin hocam :D

aldım smash cars tournament diye dandik bir oyun çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 145tl üzeri 1 850 tl üzeri aldım Çıkan OYUNLAR: SPİN RUSH, Cybercube ve smash cars tournament
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani boşa para vermeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,906
Üyeler
173,893
Son üye
Kaumergen
Geri