Öneri İtemsatış'tan Minecraft alınır mı?

ya gidin parasını verin yada korsan oynayın bu arada korsan ve orijinal arasında ben fark göremedim korsanada aynı modlar yükleniyor orijinalede
Bende öyle düşünüyorum hocam curseforgeyi falan da kullanabiliyoruz 10 saniye süren bir dosya atma işlemini yaptıktan sonra direk hazır oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 190 TL'ye kullanıcıdan aldım. epostası tel no herşeyi değiştirdim 1 aydır kullanıyorum.
Hypixel falan açık mı hocam peki

Bende öyle düşünüyorum hocam curseforgeyi falan da kullanabiliyoruz 10 saniye süren bir dosya atma işlemini yaptıktan sonra direk hazır oluyor

Hypixel banlıymış hocam. Açık olsada oynayacağım sunucu değil ama açık olaydı keşke. İade edin hocam banlı çıkarsa. itemsatış iade alır

• Beğen
Reaksiyonlar: _Wez
Orjinalin korsandan tek farkı isim skni fln seçebiliyosun. Onun harici bi artısı yok übence ya.
bir de sunucularda sorun yaşanıyor hypixel gibi onlara da pek gerek yok ping den oynanmaz zaten

hocam korsanda hypixel e giremiyorsunuz maalesef

bir de sunucularda sorun yaşanıyor hypixel gibi onlara da pek gerek yok ping den oynanmaz zaten

hocam korsanda hypixel e giremiyorsunuz maalesef
hypixelin 2 oynanmamassı lag + 1.8

performans olarak ayrıca mod kurarken çok daha özgür ha tabi büyük resmi sunuculara girerken sıkıntılı ama o sunucularla işin yoksa daha iyi
performans bakımında saçmalamışsınız modlarda orjinal ile aynı sunucularda bir tek sıkıntı var başka bir şey yok

performans bakımında saçmalamışsınız modlarda orjinal ile aynı sunucularda bir tek sıkıntı var başka bir şey yok
reisim yukarıda belirttim kendim kulandığımda bu şekildeydi

ayarların ve sürüm aynıydi deme eminsiniz
eminim hepsini birebir yaptım zaten yukarıda belirttim benim deneyimlerime göre öyleydi gerçekten orjinal mcde eski pcimde 60 civarı alırken tlauncherde 80 civarı alıyordum

eminim hepsini birebir yaptım zaten yukarıda belirttim benim deneyimlerime göre öyleydi gerçekten orjinal mcde eski pcimde 60 civarı alırken tlauncherde 80 civarı alıyordum
değişik ram ayarlarından da olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,648
Üyeler
187,715
Son üye
Nocturnal
Geri